reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

akuku - ja zanim sie zabrałam do nich to ze dwa tygodnie ogladalam rozne filmiki na youtube i zdjecia szukajac inspiracji i informacji, ale pewnie kolejny który zrobie to bedzie dopiero na 3 urodzinki synka, wiec znow zapomnie co i jak, no i nie mam sprzetu pomocnego przy dekoracji

reklama
czubki jak boga kocham.

love you girls.

a mysmy dzis dzieciom powiedzieli :-) (tzn. wlaczylam dopplerka i chlopcy sluchali seruszka i zgadli) i chociaz jakas dobra wiadomosc bo chlopcy przeszczesliwi, kochani moi. 3h prawie rozmawialismy, pytali o wszystko, moje myszki ukochane. i to jest sloce tego dnia. jaka ja jestem szczesciara majac tych malych lobzow... i mojego m. wszystko inne sie nie liczy.
nic.

ja sie czuje jak dinozaur ;) wiec dolaczam do okraglego grona szacownych wlochaczy w paski ;) kochane jestescie.

Może właśnie dlatego jakoś od początku mówię i myślę o Was - Bączki :-)
ja też się dopisuję do jesiennych ćwiczeń!

u mnie też jak nie urok to sr... chociaż nie tak jak dosłownie jak u Yoohooska :p
wyleczyłam pęcherz :tak: i już się ucieszyłam że wszystko ok, a tu psikus. Jak sięgałam u Teściów po kolejną porcję buraczków z chrzanem to tak mi coś w plecach strzeliło i mnie przyblokowało! :eek: i zdychałam z godzinę... ale buraczki dokończyłam :-) teraz trochę lepiej...

anney- super, że dzieciaki się ucieszyły...to bardzo ważne:)
akuku - ja już zamawiam tort na chrzciny i nie wiem jak to zrobisz, ale nie masz wyjścia, bardzo mi przykro :p

Gratuluję udanych wizyt i super Maluchów! :)
Dobrej nocy i bądźcie grzeczne... chyba, że któraś ma siły... to bądźcie grzeSZne :laugh2:

Blerka grzeszyc to bym chciala ale nie mogę. Zapomnialam sie dzis spytac lekarza czy juz moge. Nic poczekam do kolejnej wizyty.

Anney super ze nastroj Ci sie poprawil i ze dzieci juz wiedza o nowym babelku :-)

No a u mnie tez sr... hehhe no bo jak nie zaparcia to sr...ka :-)

Anney suer ze chłopcy się ucieszyi i tak wypytywali :D mi Viki caluje brzuszek już od pierwszego dnia jak zrobiłam test , bo tego samego dnia im powiedzieliśmy :)

lucalew fakt jak wyjde na miasto to wcale tak zle nie wyglądam - jednak lustro w domu mam :D

boze dziewczyny ja tylko bym jadla i spala. wlasnie wciaglam zuper pieczarkowa :D była na obiad i się zostało :D:D
mniami pychotka :D a zaraz będę wdoopiac chrupki kukurydziane- ruskie jakies ale bardzo smaczne :D

dziś tez mnie naszlo na grzybki w occie i trufelki ! Jezusie ! ja zdechnę z grubym dupskiem i będą mi trumne na zamówienie szykować ! a n nagrobku napis "znaleziona z batonem" hahaha albo co innego w lapie będzie..

po takim mixie gazy jak nie wiem- koncert mamy w domu, a m mowi ze gnije od srodka :D

ludzie ja chce zyc ! i jesc ! hahahah

Lucynko widzisz, latwo sie mowi haha :-) Ech, z jednej strony i tak nie mam wplywu na to, co bedzie w poniedzialek. Moge tylko miec nadzeieje, ze bedzie dobrze :happy:
Dziolchy ja tez jestem duzy bak, ale co poradzic :-) Powiem wam, ze ja sie odchudzalam na orbitreku. W 3 miesiace zgubilam ok. 10-12kg. Naprawde polecam! Od wrzesnia sama bede walczyc z waga, a orbi czeka na mnie :-)
Spijcie slodko moje baki :-) Oby wam sie dobre rzeczy snily :-)
P.S. Akuku buahahahahaha :-D mnie ostatnio ssie w zoladku o 1 w nocy :-D
P.P.S. Naprawde super mamy tutaj atmosfere :-)

Oj ciotki klotki !!! Narazie nie ma co myśleć o chudnięciu. Do października od groma czasu. I damy raadę. Ja już mam plan. I wiem, że się uda bo jak raz się udało czemu nie drugi?
Teraz to nie my jesteśmy najważniejsze. A każda z nas inna. Dla mnie też wygląd jest bardzo ważny.

Głowa do góry i zero smutactwa!!

Akuku wymien lustro bo to co masz to jakas podroba :-p

Ale sie usmialam "znaleziona z batonem w reku" uspokuj sie po sie posram za przeproszeniem od tego smiania heheheheheh

Magdus wiem wiem ale tak trzeba mowic i Ty to wiesz :-)

Dla pocieszenia to nam z m w zwiazku ze siedze po nocach tez sie czasem ssanie wlacza a potem chodze i ostrzegam m o nadchodzacym tornadzie hehehhe

lucalew ja już m nie ostrzegam nawet:zawstydzona/y:- przyzwyczajony poprzednimi ciążami ze u nas takie wiatry ze firany lataja :D spokojnie samolot bym uruchomila :D
teraz mowi zebym chociaż wstala bo w krześle dziure zrobie :p :szok::szok:

ja to chyba musze o 19 chodzic spac żeby w nocy nie jesc! jakbym mózgu nie miała tylko zaladek się tam usadowil! a ze grawitacja sciaga jedzonko w dol to ja ciegle glodna ! no to już wszystko wiadomo :D:-p

reklama
Do góry