hejka
Jogobelka – jak to angina to nawet się nie zastanawiaj i bierz l4, kuruj się i zdrowiej szybko
beata – zdrówka dla córci, niestety tak to jest z maluchami, jak nie katar to kaszel albo jeszcze gorsze cos
cinamona – ja moglabym rzec ze dzien bez mdlości to dzien stracony, ale i tak już mi troche lepiej niż jeszcze tydzien temu, mam nadzieje ze to zapowiedz lepszego
ewelincia – witaj, jeśli chodzi o usg genetyczne to tak naprawdę można powiedziec ze są dwa, jedno robione miedzy 11 a 14 tc, a drugie mniej więcej w połowie i oba są zalecane i refundowane w ramach NFZ, natomiast to co piszesz ze po 35 roku zycia za darmo to są badania genetyczne, a nie usg i akurat tego ja nie planuje robic, chyba ze usg bardzo xle wyjdzie to wtedy będę myslała nad tym
sann – kobiety w ciazy niestety maja mega dziwaczne sny dlatego nie przejmuj się tym tak bardzo,
Fołeczka – a ty cos bierzesz? Jakas luteine czy duphaston?
Zanetaanna – kciuki zacisniete, daj znac jak sprawdzisz wynik
AnnaMaria – witaj, dobrze ze po pierwszym szoku już się cieszysz, bo to cudowny czas tylko troche stresujacy
magdus - jak wizyta???
a ja jutro jade na USG a w piątek mam wizyte jeszcze i się już stresuje przed jutrem, do tego odebrałam wyniki moczu i są złe oby się obyło bez leków