Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anma14 gratuluję serdecznie!
magdus ja w tym roku zgubiłam 15kg, ale do wagi idealnej jeszcze 10 by się przydało. Po ciąży pewnie wrócę do punktu wyjścia, ale co tam
Jak urodzimy szybko nam zleci a teraz zdrowie Maleństwa najważniejsze)
Beta mi wskazuje na 4-5 tydzień a z obliczeń mych na 3, jak myślicie co mówi prawdę?
Mama ja tez juz zgubilam ok. 14 po poronieniu, chcialam wiecej no ale bejbi wazniejsze w sierpniu od nowa walka
Anma Mysle ze to bardziej koncowka 4 tyg ja 240 mialam w 3 chyba dniu 4 tyg
Dziewczyny moim największym i chyba jedynym objawem jest stały głód.... jem normalnie posiłek a po godzinie jestem tak głodna że o niczym innym nie myślę... nawet nie wiecie jakie to jest wkurzające uczucie, cały czas myślę o jedzeniu...i to ssanie w żołądku praktycznie co chwile jakbym była na tygodniowej głodówce... i nie mogę już zjeść tego co jadłam ostatnio bo to musi być zupełnie coś innego... ludzie ja zwariuję!! wyżera ten mój mały bąbel wszystko ze mnie!:-)
Pozdrowienia dla nowych Mamusiek!
A przeczucia mam na chłopaka, ale zanim zaszłam w ciążę chciałam oczywiście dziewczynkę. Z tego kalendarza chińskiego też dziewczynka wychodzi.
Aga Z widocznie organizm potrzebuje posiłków Na zdrowie niech Wam pójdzie! ja z kolei w ogóle smak straciłam, jem 5 posiłków bo trzeba, ale bez żadnej przyjemności
Witajcie Pierwszą wizytę mam 19.12. Wiem, że to za wcześnie, ale kolejny termin był po nowym roku a ja nie chcę czekać. W pierwszej ciązy na wizycie byłam w 7tc i serduszko było już widać. Teraz nie nastawiam się na to, że zobaczę serduszko, ale mam nadzieję, że wszystko jest ok