reklama
beata88
Fanka BB :)
hej witam się z rana bo tu coś cisza,
nie ma co poczytać
co tu się nam z forum podział anney cóż za zmiany ;-)
Akuku tabelkę uzupełniam, tylko niektóre mamy póki drugie USG nie potwierdzi to nie chcą wpisywać. Póki co mamy dwie dziewczynki :-) czekamy na następne wstydziochy z brzuszków by sie poujawniały:-)
nie ma co poczytaćco tu się nam z forum podział anney cóż za zmiany ;-)
Akuku tabelkę uzupełniam, tylko niektóre mamy póki drugie USG nie potwierdzi to nie chcą wpisywać. Póki co mamy dwie dziewczynki :-) czekamy na następne wstydziochy z brzuszków by sie poujawniały:-)
Natka gratki:-)
a ja chora. Katar mam nie z tej ziemi, spac w nocy nie moglam. Zawsze tak jest ze jak mója corka w miare ladnie spi w nocy i moglabym sie wyspac to ja wtedy spac nie moge z roznych powodow.
Po poludniu przychodzi do nas synek sasiadow bo oni na to badanie usg musza jechac. Wiec bede miala przez chwile wesolo
mam nadzieje ze mi dzieci domu nie rozniosa.
Trzymacjcie kciuki za moich sasiadow aby z malym w brzuszku wszystko bylo ok.
ide robic muffinki dla dzieciakow aby mialy co przekasic.
a ja chora. Katar mam nie z tej ziemi, spac w nocy nie moglam. Zawsze tak jest ze jak mója corka w miare ladnie spi w nocy i moglabym sie wyspac to ja wtedy spac nie moge z roznych powodow.
Po poludniu przychodzi do nas synek sasiadow bo oni na to badanie usg musza jechac. Wiec bede miala przez chwile wesolo
mam nadzieje ze mi dzieci domu nie rozniosa.Trzymacjcie kciuki za moich sasiadow aby z malym w brzuszku wszystko bylo ok.
ide robic muffinki dla dzieciakow aby mialy co przekasic.
werci
Dzień dobry 
Ja wczoraj miałam mega ciężki dzień w pracy. Od 14 do wieczora rozmowy i potem wstać z krzesła nie mogłam. Nawet nie miałam siły po chleb pojechać. No ale już przynajmniej załatwione, no może została jedna najtrudniejsza
ale to dopiero za tydzień. Musze się dzisiaj na następną wizytę umówić, bo mi z głowy wylecialo. U mnie na 80% clopak, a mój gin raczej się nie myli
no i nie wiem jak damy na imię. Kiedyś podobał mi się Kuba, ale Kubusiow jest dużo. Miał być Staś, ale chyba jednak nie jestem przekonana.
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze szyjki
Ja wczoraj miałam mega ciężki dzień w pracy. Od 14 do wieczora rozmowy i potem wstać z krzesła nie mogłam. Nawet nie miałam siły po chleb pojechać. No ale już przynajmniej załatwione, no może została jedna najtrudniejsza
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze szyjki
reklama
beata88
Anney nie jest OK nawet lepiej bo uporządkowane
Werci zaraz dopiszę twojego chłopaczka ;-)
Werci zaraz dopiszę twojego chłopaczka ;-)