reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
dzieki! :-)

mozecie mi podrzucic linka do naszego zamknietego tematu? mialam zapisane na telefonie i mi wywialo... :no:

dobranoc babole. posprxatalam troche forum i ide sie prxytulic do mojego m i spac.

do jutra. spokojnej nocy.

Ja tez juz mykam spac choc zapach swiezo opieczonego biszkoptu mi nie pomaga ;) zastanawiam sie czy zjesc jednwgi cycka :D

hej witam się z rana bo tu coś cisza, :-pnie ma co poczytać
co tu się nam z forum podział anney cóż za zmiany ;-)
Akuku tabelkę uzupełniam, tylko niektóre mamy póki drugie USG nie potwierdzi to nie chcą wpisywać. Póki co mamy dwie dziewczynki :-) czekamy na następne wstydziochy z brzuszków by sie poujawniały:-)

No hello hello :)
betka, no musiałam trochę uporządkować, a co? Niewygodne wam teraz?

Ja nie mogłam sie dobudzic, właśnie chłopców do szkoły odwiozlam i jadę do domku leżeć. Mam dzis sporo rysowania, więc będę na kompierrerr.

Natka gratki:-)

a ja chora. Katar mam nie z tej ziemi, spac w nocy nie moglam. Zawsze tak jest ze jak mója corka w miare ladnie spi w nocy i moglabym sie wyspac to ja wtedy spac nie moge z roznych powodow.

Po poludniu przychodzi do nas synek sasiadow bo oni na to badanie usg musza jechac. Wiec bede miala przez chwile wesolo:-D mam nadzieje ze mi dzieci domu nie rozniosa.
Trzymacjcie kciuki za moich sasiadow aby z malym w brzuszku wszystko bylo ok.

ide robic muffinki dla dzieciakow aby mialy co przekasic.

Dzień dobry :)

Ja wczoraj miałam mega ciężki dzień w pracy. Od 14 do wieczora rozmowy i potem wstać z krzesła nie mogłam. Nawet nie miałam siły po chleb pojechać. No ale już przynajmniej załatwione, no może została jedna najtrudniejsza :( ale to dopiero za tydzień. Musze się dzisiaj na następną wizytę umówić, bo mi z głowy wylecialo. U mnie na 80% clopak, a mój gin raczej się nie myli ;) no i nie wiem jak damy na imię. Kiedyś podobał mi się Kuba, ale Kubusiow jest dużo. Miał być Staś, ale chyba jednak nie jestem przekonana.

Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze szyjki :)

reklama
Do góry