reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
hej witam się z rana bo tu coś cisza, :-pnie ma co poczytać
co tu się nam z forum podział anney cóż za zmiany ;-)
Akuku tabelkę uzupełniam, tylko niektóre mamy póki drugie USG nie potwierdzi to nie chcą wpisywać. Póki co mamy dwie dziewczynki :-) czekamy na następne wstydziochy z brzuszków by sie poujawniały:-)

No hello hello :)
betka, no musiałam trochę uporządkować, a co? Niewygodne wam teraz?

Ja nie mogłam sie dobudzic, właśnie chłopców do szkoły odwiozlam i jadę do domku leżeć. Mam dzis sporo rysowania, więc będę na kompierrerr.

Natka gratki:-)

a ja chora. Katar mam nie z tej ziemi, spac w nocy nie moglam. Zawsze tak jest ze jak mója corka w miare ladnie spi w nocy i moglabym sie wyspac to ja wtedy spac nie moge z roznych powodow.

Po poludniu przychodzi do nas synek sasiadow bo oni na to badanie usg musza jechac. Wiec bede miala przez chwile wesolo:-D mam nadzieje ze mi dzieci domu nie rozniosa.
Trzymacjcie kciuki za moich sasiadow aby z malym w brzuszku wszystko bylo ok.

ide robic muffinki dla dzieciakow aby mialy co przekasic.

Dzień dobry :)

Ja wczoraj miałam mega ciężki dzień w pracy. Od 14 do wieczora rozmowy i potem wstać z krzesła nie mogłam. Nawet nie miałam siły po chleb pojechać. No ale już przynajmniej załatwione, no może została jedna najtrudniejsza :( ale to dopiero za tydzień. Musze się dzisiaj na następną wizytę umówić, bo mi z głowy wylecialo. U mnie na 80% clopak, a mój gin raczej się nie myli ;) no i nie wiem jak damy na imię. Kiedyś podobał mi się Kuba, ale Kubusiow jest dużo. Miał być Staś, ale chyba jednak nie jestem przekonana.

Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze szyjki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry