reklama

Sierpniowe mamy 2015

Magdus przeczytałam pierwszą część tego co odpisałaś i znieruchomiałam... hahahah, uff jesteś przy tym hahah ;))

Beata fajnie i dobrze czasami sie "wypisac" tym bardziej wśród ludzi których sie nie zna hahaha
Co do bloga to załozyłam jakiś czas temu , a teraz mam dodatkową motywacje do pisania postów, przekształciłam jednak jego formę. Posty sa kierowane do dziecka

reklama
Ja nawet jak bym chciała pisać to zwyczajnie nie mam na to czasu. .teraz jak najwięcej chce się poświęcić córce by miala mnie tylko dla siebie. .później to będzie musiała się dzielic i nie wiem jak to przyjmie

Wiesz, piszę z 5- 6 zdań, ale zawsze staram się coś napisać :). Dziewczynka Twoja jeszcze mała, więc będzie "troche" pracy z zazdrością, nie mam tego kłopotu ale chyba najważniejsze przygotowac dziewczynkę na rodzeństwo tak aby ona tez nie mogla sie doczekac :)

wy zboczuszki ! glodny glodnemu wypomni !! :D pewnie ze niewyzyta, ja juz prawie jak dziewica hahahaha :D
Lilija dbam o mego slubnego(czyt. sama sprawiam przyjemnosc, nie daje pieniedzy na przyjemnosci ) hahahaah :D
ech wy, czlowiekowi sie geba usmiecha jak tu wchodzi :D
trza isc spac nim mi sie znow siku zachce :D

Oj ja to swojego zaniedbuje ;-/
A później gdy do czegoś dochodzi to czuje się jak dziewica;-)
Magdus twój to musi uważać bys go przez sen nie dorwala:-D pewnie udawał by że śpi dalej:-D:-D

Magdys hahaha :*
Ile razy chodzisz? Ja od poczatku ciązy nie przespałam calej nocy, teraz chodzę najczęściej 1 , a w I trymestrze chodziłam zazwyczajj 2 a nawet 3 razy w nocy.

aaaaach :D powiem Ci ze po takim czasie to juz namietne calowanie na mnie bardzo dziala :D ostatnio to on sie przez sen rzucil !! ale ja niedobra zona powiedzialam mu 'stop' !! no i biedny musial przestac :D a zreszta jaki on tam biedny. on nie narzeka :D
zazdroszcze tym ktore uzywaja.... buahahah dziwnie to zabrzmialo, chyba naprawde czas spac :D
ZGAAGAAAAAAAA !!!

przynajmniej raz ale zdarza sie i wiecej. a ja jestem z tych ktore nigdy nie musza w nocy chodzic wiec jest to z deczka irytujace :D ale zniose wszystko!!!
ale 3 razy w nocy to ja nie wiem.... za 3 to albo bym wolala jakos zasnac, ewentualnie zrobic to w lozku (hahahahah). ostatnio opcja byloby pelzanie z placzem do toalety :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry