• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Kasietta ale fajna ta poducha oj mi też by się przydala bo lubię zasypiac mając coś między nogami. A jak zawijam sobie kołdrę to mój mi zawsze zabiera..

Dziewczyny z innej beczki co sadzicie o zabawce Furby?? Chcialam ją kupić dla mojej 3 latki ale nie wiem czy warto. .

Ja już doczołgałam siebie i młodego do domu. Mam ostatnią miętowa herbatę. Może pomoże. Bo w brzuchu tak mi też dziwnie. Już nie pamiętam kiedy tak fatalnie się czułam....A miałam tyle planów na dziś, a tu dupa.

Za 15 minut nakarmić tego mr gada i do przedszkola.

Kasietta - poduszka super, Ja mam podobną tyle, że mniejsza i w kształcie V, na pewno będzie Ci wygodnie.

Beata - A lubi takie zabawki córka? Jeśli tak to warto, u mnie jocha na innym etapie, zresztą on nie potrafi się jeszcze bawić sam, ale dziewczynki są bardziej rozwinięte. Pamiętam, że ja jak byłam mała miałam Furbiego :P

Kasietta - mam taką poduszkę jeszcze z poprzedniej ciąży i tez mega polecam. Obecnie córcia robi sobie z niej takie gniazdko i uwielbia tez się tam moscic. Przydała juz się w przeróżnych sytuacjach, nie tylko dla mnie :-D

W ogóle wiecie że jak już brzuszek większy to warto spać właśnie z poduszka między nogami?

fajna tak apoducha - śpi się jak w gniazdku... :) tylko chyba trzeba mieć do tego osobne łóżko.. ;) taki wał ochronny przed mężem ;) Ja mam taki wałek/ węża / wszytko jedno - też bardzo dobrze mi sie z nim spało. Teraz na szczęście jeszcze nie potrzebuję, ale niebawem będzie zapewne inaczej.

zostałam dziś w domu bo czuję, ze mnie łapie ostre przeziębienie. Jak poszłąm spać o 8 rano (wyprawiłam dzieciaki do przedszkola), to o 11 się obudziłam. jest 13 a ja myślę, czy znów się nie położyć. ostra jazda jakaś..

Przede wszystkim gratuluje wizyt !!!
Biedne moje chorowitki :( Trza sie grupowo wykurowac !!!
Mnie tez cos lapie... Uroki chodzenia w przemoknietych butach... Ta pogoda mnie dobija...

Hej, jak tam brzusio box?
Ja mam już 10 co miesięcznego synka, ale moja siostra jest w ciąży i chciałabym jej zrobić przyjemność i sprezentować coś fajnego:)
Koleżanka mi wczoraj mówiła o pudełku bonbonbaby Bonbonbaby czy może któraś w was zamówiła, co myślicie?

Hej mam termin na 15 sierpnia, bedzie dziewczynka [emoji4] myślałam o prywatnym szpitalu ale ostatnio wchodząc na stronę okazało sie ze skończyła im sie umowa ze spółka lekarzy i położnych którzy wynajmowali tylko lokal w swissmedzie i nie wiem co teraz...słyszałyście coś na ten temat ?

Hej dziewczyny :-)

U mnie od rana swieci słoneczko i buzia odrazu sie smieje :-)

Kasietta poducha super, tez o takiej myslalam glownie pod katem karmienia :-)

reklama
Lenka ja zamówiłam walentynkowy BrzusioBox i jestem zadowolona:) Mógłby kosztować 50 zł jak inne boxy ale tez jest ok. W tym miesiącu była książka jak uspokoić dziecko, olej z kokosow zimnotloczony, mydelko naturalne miodowo-mleczne z platakmi owsianymi, herbatka laktacyjna, podkladka drewniana pod kubek w kształcie serca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry