reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku, Anney mieliscie przyrką na wizytę :( , a ile strachu najadłam przed dziesiejsza wizyte na usg, nie chciałam zeby tak było jak wy.
Sprawdzili paziernosc kark, rozmiar dziecka, praca serca ale nie sprawdziła ile bije na minute ;/ a i nie chciała mi powiedziec czy to dziewczynka czy chlopca, nawet nie sprawdziła. A miałam nadzieje ze sprawdzi chociaz. No cóz trudno. NT - 1,4 mm, wiec wszystko jest dobrze, póki co. Nastepna wizyta 8 kwietnia, czekac trzeba 2 miesiace eh ...
Ogolnie jest OK i jestem z tego zadowolona, kilka razy upewniała czy zrozumiałam, czy jestem wszystko poinformowana.

reklama
Pupui, miałam do niej napisac dzis po wizyte, ale jakos wyleciało mi z głowy, polozna mowiła ze wizyta bedzie jakos w 16 tyg. Jutro napiszę, dzieki wielkie.

Emil mi nie daje nic zrobic... ehh
Wzielam go do kuchni ioblozylam tort kremem fruzelina i otynkowalam... teraz sie chlodzi i dzis juz zdobic nie bede bo nie mam jak... a do tego musze miec wzgledny spokoj a nie emilka ciagnacego za noge .
Jutro to lrt do odbioru na 14 ale dam rade ;)

Wlasnie emis zucil ostatni smoczek mi za lozko ;( jak ja go teraz tam znajde eh.. kurdupel nie chce spac i lazi po mnie. Zwariwowac idzie... zasnal o 22 doslownie na 5 minut i obudzil sie z krzykiem.. probowal zasnac ale co chwile go wybudzaly zeby... o i kupe robi... nie do bosko ;p

Loveboiled ja mam zmywarke wiec chociaz zmywac nie musze... ale eh czasem mam dosc tego wiszenia.. a najgorsze ze on caly czas za tata... do mnie idzie marudzic i jesc ;p

Cześć Dziewczyny.

Ale dziś okropny poranek. Mdli mnie tak, że aż się popłakałam. W ogóle coś taka jestem dziwna. Zimno mi, mam jakby dreszcze. tylko nie mam anie temperatury ani nic. Strasznie.
Noc bezsenna.

Jocha dopiero na 12.30 do przedszkola dziś, a jeszcze przed muszę jechać do prawnika zawieść dokumenty dotyczące zakupu domu. Jeju nie wiem jak to zrobię.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry