hej kochane..postawnowilam zee nie będę się zamartwiac i myslec o tym, co ma być to będzie- nie będę chodzic i się denerwować bo ani mi ani dziecku to nie sluzy... dzieciom ktoree już mam tymbardziej..a i tak nic nie wskóram..a jak się by cos udało to i tak za pozno byłoby na to badanie.. do polski nie polece bo nie mam jak..i za drogo... jeszcze popatrze czy do Edynburga nie pojade..ale raczej nie.
Dzieci mam zdrowe- wiec bardzo mala szansa wad wrodzonych.. zresta kolezanka miała i na usg i z krwi dziecko miało być zdrowe a chore urodzila..wiec to itak 100 % nie daje.
Odebralam dzieci, poszlam z nimi na plac zabaw... wcześniej bylam u koleżanki na kawce

obiad zrobila- leczo mmm

teraz upiekłam biszkopt i zrobiłam fruzeline na tort bo mam na jutro ! dziś kobitka zamoiwla walentynkowy latwiuttki
Dzieci ogladaja Madagaskar.. Emilek spi a an 19 idziemy do szkoły na party..znaczy ja z chłopcami ide - m spi przed nocka
co do skory to mi ostatnio tez cos wyskakuje na czole, a po prysznicu ostatnio miałam takie suche czerwone plamy...smieje się ze dziewczynka urode zabiera hahahah
Dzis powiedziałam jednej koleżance z pod szkoły ze w ciąży jestem

ppgratulowala i trzyma kciuki i zyczy córci :

ona ma 2 synow- trzecia corcia wyszla ! slodka laleczka
jutro na obiad będę golabki robic

tylko hmm nie wiem czy się wyrobie, wiec może w sobote zrobie, bo jutro do koleżanki jade i jedziemy kupic bilety do kina
musze już zacząć z tymi figurkami na Victorka tort

bo przecież mój syncio musi mieć wypasiony tort

choć probuje go namowic na tort pingwiny z madagascaru (figurki mam gotowe haha) ale nie chce

ahhhh
Beata w Niemczech podobno bardzo dobra sluzba zdrowia, moja kuzynka tam mieszka i miała problemy bo syncio pozno zaczal mowic i wysylali ich co chwila na jakies badania itd... ona się biedna nawkurzala bo wiedziała ze wszytsko ok tylko taki typ..ale co

ogolnie mam kilka kolezanke i nigdy nic zlego nie mowily
Loveboiled super ze wizyta udana
Lucalew ciesze się ze wsio ok
nie wiem co jeszcze komu bo z pamięci pisze, a ostatnio z moja pamiecia masakra..moj m się smieje ze mi to nie 4 % a 16 zabralo za wszystkie dzieci- i już nie wrocilo !
nie doslysze i się kluce, mowie cos i sama nie wiem co

rozkojarzona chodze i na niczym się nie mogę skupic!
dziś m mowi ze kupil 10 paczkow po 2 dla dzieci i po 3 dla nas...a ja jak ty to liczysz ?? ehhh
na palcach musze jak przedszkolak liczyc hahaha !
mowie wam masakra jakas

i ja z dziecmima lekcje robic hahaha ?
dora zmykam się szykować papa