reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Teraz kupiłam na Ebayu z Marks and spencer, też nie usztywaniany za 4,25f.

Ale jeszcze dokupie jakiś usztywniany.

Akuku te co pokazałas z allegro fajne, ciekawe czy mają na Ebayu

hej dziewczeta drogie :-)
ie was doczytac do konca.
ja pracowity d
zien przed kompem dzis i nawet chwili nie miaalm czasu, by do was zajrzec.

wid
ze,ze temat stanikow, ja nie kupowalam nigdy stanikow typowych do karmienia, bo mialam po nich rozchlastane piersi ;) wiec kupowalam krotkie balkonetki, albo half cup'y i byly mega wygodne o wyciagniecia cycka.

Ja wlasnie nie wiem jak z tymi cyckonoszami do karmienia.. Teraz rozmiar mi sie zmienił i kupiłam jeden większy tez przez neta bo taniej, ale sie okazało ze miseczka dobra ale obwód sie tez zmienił wiec wymieniłam i teraz jest okay :D ale co z karmieniem? Moze bym kupiła jakis teraz znaczy przed porodem zeby juz mieć poki mam kase ale skąd mam wiedzieć ze jeszcze mi biust nie urośnie? I tak jest sporych rozmiarów wiec byle jakiego stanika nie mogę mieć..

Loveboiled, oj jak chciałabym małe piersi i moc kupić takie fajne staniczki na gumeczkacv jak pokazałaś.. A tu kicha.. Zbyt "hojnie" mnie obdarzyło :D

reklama
Noc dobry pozna pora.

Ja jak co niedzielę maraton nickowy prowadzę. Śpiąca jestem jak ten niedźwiedź a tu nic z tego. Jutro z rana tez mi zejdzie. Musze do sklepu jechać, potem jak zwykle karmienie i do przedszkola i z tata "na budowe" i dopiero spać. Niech się już ten remont skończy. ..

W pracy umiera nam babcia (zakonnica dokladnie). Smutne to choć nie raz w kość tak dala ze hej Ale I tak ją lubie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry