reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Hej no poszlam poszlam poszalala jak zwykle:-)
Cinamona jak ty masz cudownie z ta pogoda:-D kiedy u nas taka będzie. . Usmialam się jak czytalam o twojej corci - chyba taki szogunik jak i moja :-) jej ja też ciagle tylko w leginsach śmigam az kurcze glupio tak..ale jeszcze będzie trochę cieplej to kupie jakies sukienki

Akuku mnie tez cos właśnie glowa boli. .moze spróbuj się położyć i przespac trochę

Ja właśnie wstalam znowu ponad godzinę spalam. A później mecze się wieczorem by usnac

Beata wstalam po 6 z bolem glowy.. po 8 poszlam spac n dwiw godziny. . Watalam dalej bolala... teraz Chocbym chciala nie mam jak sie przespac... ; ( m w pracy ..a ja sama z dziecmi.. jutro wracaja do szkoly i m ma wolne .eh

Beata bo legginsy najwygodniesze w ciazy sa. Ja nawet jak w ciazy nie jestem to duzo chodze w legginsach zima, takich grubych oczywiscie. Fajnie wygladaja do kozakow.
Teraz bylam na plazy w dzinsach i niezawygodnie mi bylo.

Ja tez musze sobie jakies sukienki pokupowac. W sumie sa dni ze juz mozna jak latem chodzic ubranym ale zawsze mi jakos glupio z zimowuch ciuchow od razu w letnie wskoczyc.

8 maja jedzimy na komunie i nie wiem co zaloze. Wszystko zalezy od pogody. Mam fajne sukienki takie letnie gdzie troche brzucha wejdzie (chociaz nie sa ciazowe) moze jak je polacze z jakas marynarka bedzie dobrze wygladac. Bede musiala zrobic przeglad garderoby i w co sie mieszcze

Ja nie kupuje takich typowo ciazowych. Szkoda mi kasy na takie ciuchy no oprocz leginsow ciazowych. Tak to jakies dluzsze "normalne" tuniki ktore bede zakładala tez po ciazy. A sukienki tez mi się takie dlugie podobaja odcinane pod biustem. Widziałam ladne w hm tylko wybrać się musze;-)

A ja właśnie w tej ciąży kupuję ciuszki, ale właśnie nie tuniki tylko takie dopasowane. Mają marszczenia po bokach i ładnie opinają brzuszek :-)

Kruszka ja akurat z bluzkami nie mam problemu bo w moje sie spokojnie mieszcze. Brak mi tylko właśnie sukienek na ramiączkach na takie gorące dni.. a mysle że będzie mi w sukienkach najwygodniej

reklama
Ja też się mieszcze. Jeszcze :-) Ale przestalo mi się to podobać.
A i czasami z tyłu się podwijają co mnie wkurza. Wszystko kwestia gustu. Z Franiem nosiłam tuniki/koszule i leginsy, lniane rybaczki, no i jeansy. W co się miescilam i do przodu ;-)
Teraz mi się odmieniło. Już kupiłam krótkie spodenki na lato z szerszą gumą, ale bez panela, dzięki czemu nie będzie dogrzewał brzucha. Jeszcze chce jeansowe do kolan, widziałam fajne. Przydadzą się, bo w czerwcu chcemy jechać na urlop nad morze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry