Hej kochane :-)
Anney lacze sie w bolu, ja przez to czuje sie jak stara baba :-(
Co do obecnosci faceta przy usg... Moj byl tylko na prenatalnych 2 razy. Mam mozliwosc zapisywac sie tak, zeby byl obecny, ale on mowi ze nie lubi tam siedziec (zwykle jest opoznienie godzinne). Kiedys mu plakalam ze ani nie czyta bajek, ani nie glaska, na wizyty nie chodzi.. A teraz troszke mi to zobojetnialo. Moze dlatego, ze jak ostatnio mial alkoholowy humorek to mi powiedzial, ze juz sie nie moze doczekac tylko nie potrafi tego okazac jak bardzo ja kocha.
My z Liweczka po wizycie i jestem troszke w szoku. Moje dziecie nadrobilo do tego stopnia ze jest wieksze o tydzien

Glowka wieksza o 1,5 tyg, nozka to samo za to brzunio idealnie co do dnia <3 Uspokoilam sie dziewczynki :-) I pokazala mordenke, taki ma slodki zgrabny nosio i usteczka !! Szkoda ze nie mam zdjecia :-( A i wazy uwaga uwaga....... 955g mysle, ze przyzwoicie :-)
Juz mi dzis dala popis bo zwykle 20 ruchow robi do 10 a dzis o 8 juz bylo 20

Z szyjka wszystko ok bo martwilam sie przez te klucia, ale ma 25mm wiec nie powala dlugoscia. Ach no poki co zyje w euforii bo widzialam mordeczke i dlatego, ze tak slicznie nadgonila :-) Chyba wiedziala, ze mama sie martwi i ze musi nadgonic :-) A wlasnie i co do wagi !! kilogram na minusie a wiec 3kg od poczatku ciazy :-)
Milego dnia dziewoje :-)