reklama

Sierpniowe mamy 2015

Matko jak mi sie spac chce.
ja narazie generalnie w miare ok sie czuje, chyba lepiej niz w tym okresie w pierwszej ciazy. Ale niewyspanie daje w du...
I u nas teraz fala upalow. Jak wiozlam mala do zlobka to po 9 rano termometr w aucie pokazywal 29 st!!! Latem zawsze jest cieplo ale takie upaly to przesada. I wlasnie dzisiaj zdycham jeszcze przez ten gorac straszny. Wczoraj tez bylo goraco ale jakos znosnie i bylo ok ale dzisiaj niewyrabiam.

Ja husteczki huggies lubie. Fakt ze sie zrywaja ale mi pasuje ten material z ktorego sa zrobione i ich poziom nawilzenia mi pasuje. Ja uzywam zielonych, bo kiedys mialy nienajgorszy sklad. Ale wlasnie niedawno doczytalam u sroki i na hiszanskich stronach ze sklad sie zminil i znowu sa do d...y. Mam zapas i musze je zuzyc.
U nas w jednym super mozna dostac chusteczki z bardzo dobrym skladem. Musze w koncu pojechac do tego sklepu chociaz mi nie po drodze.
Jak kupie odpowiedni pojemnik to sama zaczne robic chusteczki. W ciagu dnia woda bede pupke bakowi czyscic ale w nocy nie bedzie mi sie chcialo wody szykowac wiec chusteczki pojda w ruch. Tylko musza miec dobry sklad, a takie domowej roboty najlepsze.

Borysiatko masz sie z tym zusem. Ech te urzedy, ich pracownicy i ich zasady....
mam nadzieje ze szybko sie wyjasni i kase wyplaca.

reklama
Cinamona - właśnie miałam Cię pytać jak sobie radzić z tymi upalami.. Bo to jakaś masakra jest. Najgorsze że nie ma czym oddychać. Ale chyba nie ma złotego środka jeśli i ty zdychasz :-)

No to teraz ja - plecy mnie bola o i stopy tez! Brzuch jakos nie rosnie i czuje, ze Leonardo ma malo miejsca, moj brzuch wyglada jakby ktos tam wrzucil kilogram ziemniakow, musze zapytac gin czy to normalne ze ten brzuch taki maly... Maz ma dzis imieniny, chcialam go gdzies zabrac - do McDonalds czy inna pizze :P ( taaaaaak wiem w cholere romantyczne, ale my jestesmy dziwna para), ale wlasnie sie dowiedzialam ze mamy dzis 6latka do pilnowania.... Zazwyczaj jestem zachwycona, ze Mlody do nas przyjezdza ( Kocha Wujka bardziej niz wszystkich innych razem wzietych), ale dzis te imieniny no i nie mam sily, no i ten McDonald..... :P

Znowu mialam spiecie z Babcia M., ktora uwaza, ze w mleku matki nie ma wody i to jest tak jakbys jadla kanapke... i dziecko trzeba dopajac... :eek: ( chyba nie ma czego komentowac nawet)

Pupui - bardzo wspolczuje sytuacji z praca... zalosne... sprobuj sie nie przemeczac
Borysiatko - ZUS - zawsze sie zastanawiam co sie dzieje z kobietami, ktore zaczynaja tam pracowac - mozgi im kisna czy jak?!
Akuku - to jak cala Ikea do Was przyjedzie to bedzie radosc :D
Anney - hemoroidy sa straszne... wspolczuje
Cinamona - ile u Was stopni? 40?

Milego popoludnia i narzekajmy ile sie da! :D

Blerka oj z tym ZUSem (i nie tylko) to sie zgadzam.. Oni chyba pranie mózgu ludziom robiom jak sie przyjmują hehe:D

Co do babci to inne pokolenie i szczerze mówiąc - walka z wiatrakami wiec szkoda nerwów :)

Ewelinka i jak idzie? Juz sie przeniesliscie czy etap pakowania jeszcze? Juz tu anney siała alarm ze urodziłaś :p i sie wszystkie zastanawialysmy :) bo sie nic nie odzywałaś..

reklama
Bunia - a jak się nie ma klimy? :-) i dziecko które chce na dwór? :-)

Blerka - u mnie ok 39 st :-) a co do komentarzy babci to czasem lepiej się uśmiechnąć i robić swoje.. Choć są irytujące.

Evelinkua - to spokojnej przeprowadzki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry