Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MagneB6 brałam, 2x2, ewentualnie teraz któryś mocniejszy jest też lekiem nie suplementem. Ale najlepiej mimo wszystko dawkę z ginem skonsultować.Dziewczyny jaki magnez polecacie? Bo drży mi powieka od wczoraj i już nerwicy dostaje.
To jedynie pamiętaj żeby wybrać magnez który nie jest suplementem tylko lekiem.No właśnie wizytę mam dopiero 7 stycznia... I będę musiała na własną rękę coś wybrać :/
Ja biorę 1 tab MaglekB6No właśnie wizytę mam dopiero 7 stycznia... I będę musiała na własną rękę coś wybrać :/
Mój gin jest tylko za kwasem foliowym w pierwszym trymestrze, w drugim zleca kwasy DHA, ale ja biorę sama na własną rękę Prenatal UnoDobra dziewczyny teraz konkretne pytanie: jakie witaminy polecił wam ginekolog bo zanim ja z trafię na wizytę to chciałbym już jakieś brać.
Mój gin jest tylko za kwasem foliowym w pierwszym trymestrze, w drugim zleca kwasy DHA, ale ja biorę sama na własną rękę Prenatal Uno