Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmm. Raz się kłócą a raz sztama na całego.
Hmm. Raz się kłócą a raz sztama na całego.
choć ostatnio wieczne kłótnie o byle co ale wystarczy, ze jeden coś przeskrobie krzyknę to drugi od razu „to mój brat. Nie krzycz na niego”.
a Twój ile ma?
Nie mialam, bo lekarz twierdził że on pęknie lada chwila i będę to czuła... Mierzylam tampke i dlatego wydaje mi się że to było 16 - 17 dc.Kochana napisałaś ze miałaś monitoring cyklu, ale cZy po przewidywanej owulacji miałaś sprawdzane usg czy pęcherzyk pękł ?
Bo jeśli nie miałaś to rzeczywiście owulka mogła być troszkę później i nie ma się czym martwić [emoji847]
@Joanulka, myślę, że w Szczyrku może byc zima, choć w Krakowie dzien przed Wìgilia bylo 15 stopni - wiosna [emoji39] Na dlugo przylatujecie? [emoji16]
@Onaa.86, w fajnym wieku masz chłopaków, podejrzewam, ze juz nie są tak absorbujacy jak mój synuś [emoji39] Kłócą się często czy trzymają sztame? [emoji6]
Przylatujemy na 2 dni [emoji51] a lot powrotny w Sylwestra.
Właśnie dziewczyny, jakie plany na Sylwestra?
Sylwester w samolocie?? [emoji16] no no no, nieźle to sobie zaplanowalas [emoji6]
My nigdzie nie idziemy, mąż obiecal mi Piccolo i wspolne ogladanie tv![]()