reklama
AgaStaMom
Zaciekawiona BB
Ja też dziś rozmawiałam z panią w rejestracji i powiedziała mi, że muszą zapewnić pacjentce szybsza wizytę tylko wtedy, gdy ma zaświadczenie od lekarza o ciąży lub założona kartę ciąży. W innym przypadku termin na koniec stycznia. Pani mówiła, że każda kobieta aby dostać się do gina mogłaby powiedzieć że jest w ciąży. Na moje pytanie skąd mam wziąć potwierdzenie skoro nie mogę dostać się do lekarza, pani odpowiedziała, że prywatnie. O tym żeby dostać się do przychodni przyszpitalnej można tylko pomarzyć. Jak zawsze nasza służba zdrowia jest niezawodnaAle powiedziałaś że masz pozytywny i jesteś w ciąży i chcesz potwierdzić? Bo oni wtedy muszą Cię szybciej przyjąć i nawet na NFZ musi się znaleźć szybszy termin![]()

🤰🍼👶🏼
Fanka BB :)
O matkoJa też dziś rozmawiałam z panią w rejestracji i powiedziała mi, że muszą zapewnić pacjentce szybsza wizytę tylko wtedy, gdy ma zaświadczenie od lekarza o ciąży lub założona kartę ciąży. W innym przypadku termin na koniec stycznia. Pani mówiła, że każda kobieta aby dostać się do gina mogłaby powiedzieć że jest w ciąży. Na moje pytanie skąd mam wziąć potwierdzenie skoro nie mogę dostać się do lekarza, pani odpowiedziała, że prywatnie. O tym żeby dostać się do przychodni przyszpitalnej można tylko pomarzyć. Jak zawsze nasza służba zdrowia jest niezawodna![]()
laurelle
No dokładnie! Zastanawiam się czy nie zapisać się nawet tak po prostu do tej lekarki koło szpitala, żeby w razie czego mnie znałaO matkoco za parodia. Wygląda na to, że trzeba się po prostu zapisać na NFZ na jakiś miesiąc i koniecznie zajść/być już wtedy w ciąży. No przecież to takie proste!
🤰🍼👶🏼
Mam wyniki! Moja pierwsza
Beta 1449 U/l
Oczywiście jest to inna jednostka niż wszędzie w internetach (
) ale wg zalaczonej 'legendy' wynik jest w przedziale na 5 tydzień.
Czy któraś z Was może się wypowiedzieć dla porównania jak Wy macie? Macie U/l czy miU/ml czy jakoś jeszcze inaczej.
Co myślicie, powtórzyć w czwartek czy lepiej w piatek?
Beta 1449 U/l
Oczywiście jest to inna jednostka niż wszędzie w internetach (

Czy któraś z Was może się wypowiedzieć dla porównania jak Wy macie? Macie U/l czy miU/ml czy jakoś jeszcze inaczej.
M
madziejkaa359
Gość
Po przekonwertowaniu to wychodzi chyba tyle samo co miu/ml o ile dobrze pamiętam ale jeżeli się mylę to niech ktoś wyprowadzi mnie z błędu. Ja dziewczyny chyba na chwile się wyłączam, mam jakieś mieszanie uczucia co do obecnego stanuMam wyniki! Moja pierwsza
Beta 1449 U/l
Oczywiście jest to inna jednostka niż wszędzie w internetach ([emoji23]) ale wg zalaczonej 'legendy' wynik jest w przedziale na 5 tydzień.
🤰🍼👶🏼
Dzięki!Po przekonwertowaniu to wychodzi chyba tyle samo co miu/ml o ile dobrze pamiętam ale jeżeli się mylę to niech ktoś wyprowadzi mnie z błędu. Ja dziewczyny chyba na chwile się wyłączam, mam jakieś mieszanie uczucia co do obecnego stanu![]()
Trzymaj się i wracaj do nas szybko

Pełna nadzieji
Ma
To chyba coś podobnego do mnie bo ja ostatni raz odebrałam wynik w podobnych jednostkach
mianowicie IU/L.
Ja bym poszła na kolejne sprawdzenie w czwartek. Czyli po 2 dniach
Mam wyniki! Moja pierwsza
Beta 1449 U/l
Oczywiście jest to inna jednostka niż wszędzie w internetach () ale wg zalaczonej 'legendy' wynik jest w przedziale na 5 tydzień.
To chyba coś podobnego do mnie bo ja ostatni raz odebrałam wynik w podobnych jednostkach

Ja bym poszła na kolejne sprawdzenie w czwartek. Czyli po 2 dniach

Pełna nadzieji
Bądź spokojna MadziejkoPo przekonwertowaniu to wychodzi chyba tyle samo co miu/ml o ile dobrze pamiętam ale jeżeli się mylę to niech ktoś wyprowadzi mnie z błędu. Ja dziewczyny chyba na chwile się wyłączam, mam jakieś mieszanie uczucia co do obecnego stanu![]()

reklama