reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
ja właśnie mamie powiedziałam, że póki mam przerwę w plamieniu to lecę dziś na zakupy, bo jak zacznę plamić znów (a czuje już w kościach, ze dziś zacznę) to znów będę się bać ruszyć. A dowiedziałam się wczoraj wieczorem, ze jednak moj mąż zaszczyci nas jutro swoją obecnością i będzie do świąt, więc wypadałoby poudawać chociaż, ze jakieś przygotowania do wigilii są w toku
Dlatego ja się cieszę,że w tym roku wymiksowalam się z przygotowań..od 7 lat ja zawsze ogarnialam wigilię..a teraz z rodziny męża wszyscy oburzeni,że się nie włączam w przygotowania,żeby mogli przyjechać na gotowe..ręce opadają..
Dzisiaj teściową od rana wydzwania żebym jej na zakupy jechała,bo promocja..pierwszy raz w życiu powiedziałam że nie,bo mam inne plany..to aż się zapowietrzyla 🤣

Dlatego ja się cieszę,że w tym roku wymiksowalam się z przygotowań..od 7 lat ja zawsze ogarnialam wigilię..a teraz z rodziny męża wszyscy oburzeni,że się nie włączam w przygotowania,żeby mogli przyjechać na gotowe..ręce opadają..
Dzisiaj teściową od rana wydzwania żebym jej na zakupy jechała,bo promocja..pierwszy raz w życiu powiedziałam że nie,bo mam inne plany..to aż się zapowietrzyla 🤣
oj to u Was grubiej, jeśli chodzi o przygotowania. No a teściowej bardzo dobrze powiedziałaś. U nas ogólnie wszystko na chillu, bo my mieszkamy z moimi rodzicami w jednym domu i wigilie spędzamy tylko w swoim gronie, więc ogólnie nie ma u nas jakichś mega przygotowań. Część rzeczy kupilysmy z mamą z ulubionej restauracji i zamrozilysmy, więc uszka czy pierogi już mamy. A planuje właśnie dzisiaj pokupować resztę rzeczy i jak mąż przyjedzie to będzie mógł się wykazać w kuchni🤭

reklama
Hejo hej. A ja to sie wczoraj wystraszylam ;p z racji tego ze moi rodzice bardzo czekali na ta ciaze dzis do nich jedziemy. Pomyslem jest pokazanie testu ale nie tak odrazu. Dostana od nas pudelko w ktorym bedzis zrobiony test. A ze poprzednie testy byly bardzo bladziuchne to chcialam zrobic wczoraj "wieczorem" kolejny test z mysla ze skoro beta jest 58 to test z 10 pokaze 2 grube krechy. A tu lipa. Nadal sa dwie jasne. I odrazu panika ze chyba beta spada ze trzeba na bete jechac. Cos jest nie tak itp. a moj mowi przecie, to wieczor a ty jestes dopiero w 4 tygodniu i 3 dniu ma prawo wyjsc jasna. Moze ma racje ? A ja mam schize.
Ja miałam takie przy becie 97 😉
64FB7A2E-FE6F-4584-832B-EAE5C317C84A.jpeg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry