asiasiasia
Fanka BB :)
ja przy pierwszej mialam ;p a teraz sie trzess jak galareta hehe.Powiem szczerze, że teraz przy drugiej ciąży mam większe wyjebongo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja przy pierwszej mialam ;p a teraz sie trzess jak galareta hehe.Powiem szczerze, że teraz przy drugiej ciąży mam większe wyjebongo.
Ooo serio ja kocham jajka na miękko na twardo fujki, gotuje tak 5 min i jest pół na pół i tez czytałam ze nie można na miękko ale jak faktycznie tak jest jak @Paulusman napisala to będę jadła, w sumie jadłam bardzo często jajo przed ciąża, ale teraz mam tak sobie ochotę. Mąż pojechał po sushi oczywiście z pieczoną rybą i od znajomego od lat wiem mu ufameeee? Nie są surowemożna, śmiało.
Z tego co wiem przyrost bada się po 48h lub 72 No albo dluzej ewentualnie i ja wpisywałam w kalkulator i jak jest min przyrost 66% to jest dobrze, potem jak naprawdę beta jest duża w tysiącach to nie rośnie aż tyle, wychodzi mniejszy przyrost i tez jest okAle chyba po tych 48h ten przyrost 66% chociaż powinien być?
Ooo serio ja kocham jajka na miękko na twardo fujki, gotuje tak 5 min i jest pół na pół i tez czytałam ze nie można na miękko ale jak faktycznie tak jest jak @Paulusman napisala to będę jadła, w sumie jadłam bardzo często jajo przed ciąża, ale teraz mam tak sobie ochotę. Mąż pojechał po sushi oczywiście z pieczoną rybą i od znajomego od lat wiem mu ufam![]()
ja tak samo. W pierwszej miałam wywalone, w drugiej już trochę mniej a teraz boje się wszystkiegoja przy pierwszej mialam ;p a teraz sie trzess jak galareta hehe.
Ja w przypływie odwagi po Twoim poście też poleciałam na pierwszą beteWróciłam właśnie z następnej bety, mam nadzieję że po południu będzie dobry wynik... Martwię się trochę, bo serio w ogóle nie mam żadnych objawów.. Ale no beta z czwartku była 2900 więc myślę że powinno być dobrze..
superJestem po pierwszym usgwg OM 6+5 a wg usg 5+6. Jest serduszko, wszystko perfekcyjnie
. Termin póki co wg usg na 13.08 a wg OM 8.08. Na zdjęciu czerwona kropka to
Zobacz załącznik 1475854Zobacz załącznik 1475855