Nath096
Fanka BB :)
Ja się leczę na niedoczynność . Lekarz mi zlecil odrazu badania jak tylko znajdę i wizytaja badania na tarczycę, przeciwciała i coś tam jeszcze robiłam już w październiku więc mam z głowy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się leczę na niedoczynność . Lekarz mi zlecil odrazu badania jak tylko znajdę i wizytaja badania na tarczycę, przeciwciała i coś tam jeszcze robiłam już w październiku więc mam z głowy![]()
ja badania na tarczycę, przeciwciała i coś tam jeszcze robiłam już w październiku więc mam z głowy![]()
Hej! Czytałam was od początku w nadziei, ze będę mogła dołączyć i tak tez się stało. Jestem po jednej stracie w 5tc w sierpniu przez tarczyce. Od czwartku coś na testach było widać dzisiaj badania z krwi potwierdziły. Planowany termin według ostatniej miesiączki 06.08.2023.![]()
Czy kogoś tez tak boli podbrzusze?
MnieCzy kogoś tez tak boli podbrzusze?
Mi lekarz wystawił po becie, ale to było w późniejszym okresie ciąży. USG przedtem nie robiłam.Mam małe pytanko, może coś będziecie wiedziały. Od kiedy lekarz może wystawić zaświadczenie o ciąży dla pracodawcy. Wczoraj mój ginekolog napisał, że dopiero po usg 6-7 tydzień. Czytałam, że tak na prawdę to i po samej becie powinni. Chciałabym to już uregulować, żeby móc powiedzieć o tym pracodawcy i mieć potwierdzenie od lekarza. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie?
Mi lekarz wystawił po becie, ale to było w późniejszym okresie ciąży. USG przedtem nie robiłam.
Pozdrawiam.