Helilo
Fanka BB :)
Po to jestDostałam Duphaston od razu. Podniesie się ten wynik? Martwi mnie to bardzo, nie mam żadnych plamien itd.
Ocipiejemy wszystkie niedługo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po to jestDostałam Duphaston od razu. Podniesie się ten wynik? Martwi mnie to bardzo, nie mam żadnych plamien itd.
No dokładniePo to jest
Ocipiejemy wszystkie niedługo![]()
wiem, ze napisze coś na maksa oczywistego, ale mi lekarz powiedział, ze u niektórych kobiet plamienia po prostu się zdarzają i tyle. Skoro ostatnio gin nie widział u Ciebie nic niepokojącego, jesteś obstawiona lekami, to pewnie należysz tak samo jak ja to tej grupy kobiet, u których ciul wie o co chodziCały czas plamię od poniedziałku. Raz mniej, raz bardziej. Myślałam, że wczoraj się to już wyciszy, ale dzisiaj znowu troszkę bardziej. To i tak są małe ilości. Nawet nie przy każdym podcieraniu są widoczne. Czasem, jak sprawdzam w środku już jakby ich nie było, a za kilka godzin są znowu. Brązowe raczej. Nie wiem skąd to dziadostwo.
duphaston nie wychodzi w badaniu krwi, więc wynik Ci się nie podniesie w badaniu. Co nie znaczy, ze nie będzie działaćDostałam Duphaston od razu. Podniesie się ten wynik? Martwi mnie to bardzo, nie mam żadnych plamien itd.
To jak ten duphaston działa? Kiedy progesteron wzrośnie? :/duphaston nie wychodzi w badaniu krwi, więc wynik Ci się nie podniesie w badaniu. Co nie znaczy, ze nie będzie działać
duphaston to dydrogesteron, a nie progesteron, dlatego tak jestTo jak ten duphaston działa? Kiedy progesteron wzrośnie? :/
To ten pduphaston to dydrogesteron, a nie progesteron, dlatego tak jest
Aaa rozumiem, ale skoro nie rośnie ten progesteron to po co go oznaczamy?Zdjęcie się nie dodało? Spróbuje jeszcze raz
jak już bierzesz duphaston to raczej nie ma sensu go oznaczaćTo ten p
Aaa rozumiem, ale skoro nie rośnie ten progesteron to po co go oznaczamy?
Ok, dziękuję za odpowiedźjak już bierzesz duphaston to raczej nie ma sensu go oznaczać