Nelka85
Fanka BB :)
U mnie tyle ale na plusieJa w poprzedniej ciąży miałam zakaz współżycia ze względu na podejrzenie skracającej się szyjki. Trzymam się tego zakazu i w tej ciąży. Tak zapobiegawczoA tak serio. U mnie libido poziom -17392
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tyle ale na plusieJa w poprzedniej ciąży miałam zakaz współżycia ze względu na podejrzenie skracającej się szyjki. Trzymam się tego zakazu i w tej ciąży. Tak zapobiegawczoA tak serio. U mnie libido poziom -17392
![]()
Nie chce nic mówić, ale ja też miałam OGROMNE plany spacerowe, z których wyszłaMoje dziecko od początku nienawidzilo wózka/chust/nosidełka i w zasadzie pierwszy rok spędziliśmy na chacie
Tak tylko piszę, życzę, żeby nikomu nie trafił się taki egzemplarz
bo nie powiem, czułam duży zawód z tego jak wyglądał mój urlop macierzyński, bo wyobrażenia miałam zgoła inne
![]()
Niestety bąbelki są bardzo niejednorodną grupą i mają mocne preferencje już od urodzeniadlatego trzeba brać poprawkę na swoje oczekiwania, że mogą się nie zgrać z małym człowiekiem. Gdyby mi to ktoś powiedział przed pierwszym porodem
pewnie i tak bym nie uwierzyła
Mojej koleżance trafił się okaz taki że fotelik samochodowy równa się furia. Jazda w aucie taka furia że się nie uspokoiło dziecko puki nie wysiedli z autaja sobie nie wyobrażam my dużo jeździmy autem i nie da się siedzieć w domu tu wszystko jest daleko. Będziemy musieli dziecko od początku przyzwyczajać
![]()
Dziewczyny mam pytanie.. mam nadzieję że uzyskam odpowiedź. Czy tylko mi zaczęły wychodzić okropne pryszcze na buzi i plecach?? Masakra i do tego zrobił mi się wrzód w pachwinie i nie bardzo wiem co robić. Mąż mówi żeby go zostawić sam się zaleczy.. okropnieństwo
Mam wyniki!
Zdrowa dziewuszka, Edi będzie mieć siostrę![]()
![]()
Jako, że każde dziecko inne jest to teraz poproszę o śpiocha
U mnie córka jak już zaśnie to nie trzeba chodzić na palcach. Można jej gadać nad głową, suszarka obok suszy i nic. Problem jest żeby poszła spać.To ja tym razem poproszę dziecko, które lubi spacery w wózku, dla równowagi![]()