reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Cześć moje Kochane 🥰 mam nadzieję, że u każdej z Was jest wszystko dobrze i już niedługo zobaczycie swoje cuda na świecie 🥰
Mam ogromny sentyment do Was dziewczyny i wracając na forum, musiałam się odezwać 🥹

Dziś mam wizytę u lekarza w 6+6. Może ta 4 ciąża będzie dla mnie szczęśliwa 🍀 trzymajcie kciuki!
jak po wizycie ?

reklama
Cześć moje Kochane 🥰 mam nadzieję, że u każdej z Was jest wszystko dobrze i już niedługo zobaczycie swoje cuda na świecie 🥰
Mam ogromny sentyment do Was dziewczyny i wracając na forum, musiałam się odezwać 🥹

Dziś mam wizytę u lekarza w 6+6. Może ta 4 ciąża będzie dla mnie szczęśliwa 🍀 trzymajcie kciuki!
trzymam kciuki! super ze sie odezwalas 🥰 powodzenia!!!!

Hej, ja też! Jutro wypadałby mój termin porodu. Myślałam, że ten dzień będzie tragiczny, ale chyba niekoniecznie, bo jutro 9tc+4 i póki co wszystko jest dobrze😍

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry