reklama
Tylko, że najgorsze jest to, że sie ciagle oszczedzam! Leze plackiem calymi dniami.. wstaje do wc i czasami do lodowki
juz nic innego nie moge zrobic..
Co do wyprawki to wszystko mam, oprocz laktatora wiec luz.. przygotowana jestem.
ASIOLEK moj szpital jest ok 15min od domu i maja dobre zaplecze lekarskie wiec o to sie nie martwie..
Oby wytrzymac.. oby wytrzymac!
U nas przeszla burza i jest strasznie duszno, gorzej jak przed burzą
EWCIA mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze! My mamy chyba jakas wiez.. otatnio jak trafilam do szpitala to u Ciebie sie zaczelo.. teraz znowu jest kiepsko ale bedzie dobrze
juz nic innego nie moge zrobic..Co do wyprawki to wszystko mam, oprocz laktatora wiec luz.. przygotowana jestem.
ASIOLEK moj szpital jest ok 15min od domu i maja dobre zaplecze lekarskie wiec o to sie nie martwie..
Oby wytrzymac.. oby wytrzymac!
U nas przeszla burza i jest strasznie duszno, gorzej jak przed burzą

EWCIA mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze! My mamy chyba jakas wiez.. otatnio jak trafilam do szpitala to u Ciebie sie zaczelo.. teraz znowu jest kiepsko ale bedzie dobrze

MARLENKUS jeszcze nie doszedl ten laktator a tego mi brakuje. A do Was paczka juz doszla?
ASIOLEK póki wody nie odchodza to mozna powstrzymac. Rozwarcie jak jest to trzeba lezec zeby dziecko jak najmniej naciskało na szyje no i hamowac skurcze. To są chyba jedyne spospoby na powstrzymanie. Dopóki nie odchodza wody to jest nadzieja.
ASIOLEK póki wody nie odchodza to mozna powstrzymac. Rozwarcie jak jest to trzeba lezec zeby dziecko jak najmniej naciskało na szyje no i hamowac skurcze. To są chyba jedyne spospoby na powstrzymanie. Dopóki nie odchodza wody to jest nadzieja.
carine
Skarby mamusi 2008/2014
wkońcu i tutaj dotarłam i nadrobiłam
ewcia trzymaj sie kochana jeszcze w dwupaku....powodzenia!
natkusia dzieki za info co u małej Lili.ciesze sie ogromnie ze tak sobie dobrze maleńka radzi..powodzenia na wizycie, co by była lepsza od mojej
oo doczytałam, coś dzisiejszy dzien jakiś dołujący dla wizytujących....
Natkusia do mnie tez jeszcze nie doszla ale cierpliwie czekam:-)
justyna a co z cukrem nie tak??? ok doczytałam...z jednej strony dobrze ze masz takiego lekarza co tak chucha i dmucha....
mnie coś od wczoraj jakoś gorzej..mam jakieś duszności, rece mnie bolą i na jednej ręce cały czas czuje jakbym miała siniaka(takie uczucie) w miejscu gdzie biegnie żyła a nic takiego nie widać...jak mam dłuzej reke zagięta to ból się nasila
cóż to może być?
ewcia trzymaj sie kochana jeszcze w dwupaku....powodzenia!
natkusia dzieki za info co u małej Lili.ciesze sie ogromnie ze tak sobie dobrze maleńka radzi..powodzenia na wizycie, co by była lepsza od mojej

oo doczytałam, coś dzisiejszy dzien jakiś dołujący dla wizytujących....
Natkusia do mnie tez jeszcze nie doszla ale cierpliwie czekam:-)
justyna a co z cukrem nie tak??? ok doczytałam...z jednej strony dobrze ze masz takiego lekarza co tak chucha i dmucha....
mnie coś od wczoraj jakoś gorzej..mam jakieś duszności, rece mnie bolą i na jednej ręce cały czas czuje jakbym miała siniaka(takie uczucie) w miejscu gdzie biegnie żyła a nic takiego nie widać...jak mam dłuzej reke zagięta to ból się nasila
cóż to może być?Natkusia , Ewaelinka - Dziewczyny trzymam kciuki by udało się donosić &&&&&&&&
właśnie słucham o facecie, który poszedł do pracy i na kilka godzin zostawił 3 - letnie dziecko w samochodzie , podobno zapomniał o niej ….dziewczynka zmarła
, biedna , nie wiem ile w takim aucie musi być stopni jak w cieniu jest ponad 30 .
właśnie słucham o facecie, który poszedł do pracy i na kilka godzin zostawił 3 - letnie dziecko w samochodzie , podobno zapomniał o niej ….dziewczynka zmarła
, biedna , nie wiem ile w takim aucie musi być stopni jak w cieniu jest ponad 30 .reklama