reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2014

Ewaelinka trzymaj się:* Będę zaglądała częściej, zeby wiedzieć czy nastąpiły jakieś zmiany, więc jeśli dasz radę to pisz!!!
Natkusia co się dzieje?
edit: doczytałam:/

Ostatnia edycja:
reklama
Tylko, że najgorsze jest to, że sie ciagle oszczedzam! Leze plackiem calymi dniami.. wstaje do wc i czasami do lodowki :sorry2: juz nic innego nie moge zrobic..

Co do wyprawki to wszystko mam, oprocz laktatora wiec luz.. przygotowana jestem.

ASIOLEK moj szpital jest ok 15min od domu i maja dobre zaplecze lekarskie wiec o to sie nie martwie..

Oby wytrzymac.. oby wytrzymac!

U nas przeszla burza i jest strasznie duszno, gorzej jak przed burzą :sorry2:

EWCIA mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze! My mamy chyba jakas wiez.. otatnio jak trafilam do szpitala to u Ciebie sie zaczelo.. teraz znowu jest kiepsko ale bedzie dobrze :tak:

Dziewczyny ja miałam cc nie bardzo rozumiem... Jak dzidzia jest w kanale rodnym i jest lekkie rozwarcie to czy da się jeszcze powstrzymać poród?

MARLENKUS jeszcze nie doszedl ten laktator a tego mi brakuje. A do Was paczka juz doszla?

ASIOLEK póki wody nie odchodza to mozna powstrzymac. Rozwarcie jak jest to trzeba lezec zeby dziecko jak najmniej naciskało na szyje no i hamowac skurcze. To są chyba jedyne spospoby na powstrzymanie. Dopóki nie odchodza wody to jest nadzieja.

Natkusia jeszcze nie...ale niebawem powinny być, także będziesz miała wszystko, a i tak mam nadzieję, ze uda się Tobie spokojnie donosić:)

wkońcu i tutaj dotarłam i nadrobiłam

ewcia trzymaj sie kochana jeszcze w dwupaku....powodzenia!
natkusia dzieki za info co u małej Lili.ciesze sie ogromnie ze tak sobie dobrze maleńka radzi..powodzenia na wizycie, co by była lepsza od mojej:-p
oo doczytałam, coś dzisiejszy dzien jakiś dołujący dla wizytujących....
Natkusia do mnie tez jeszcze nie doszla ale cierpliwie czekam:-)
justyna a co z cukrem nie tak??? ok doczytałam...z jednej strony dobrze ze masz takiego lekarza co tak chucha i dmucha....

mnie coś od wczoraj jakoś gorzej..mam jakieś duszności, rece mnie bolą i na jednej ręce cały czas czuje jakbym miała siniaka(takie uczucie) w miejscu gdzie biegnie żyła a nic takiego nie widać...jak mam dłuzej reke zagięta to ból się nasila:confused: cóż to może być?

Natkusia , Ewaelinka - Dziewczyny trzymam kciuki by udało się donosić &&&&&&&&

właśnie słucham o facecie, który poszedł do pracy i na kilka godzin zostawił 3 - letnie dziecko w samochodzie , podobno zapomniał o niej ….dziewczynka zmarła :no: , biedna , nie wiem ile w takim aucie musi być stopni jak w cieniu jest ponad 30 .

reklama
Do góry