jjm86
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki :-)!!!
Witam się w ostatnim dniu mojej pracy (hehe), a od poniedziałku L4!!! Hurra!
Martuskaa, nie wiem, czy coś Ci to pomoże, ale np. moja koleżanka tak się zamartwiała, że zawsze w toalecie tak mocno naciskała papierem, żeby sprawdzić czy nie plami, że w końcu zrobiła sobie na wargach malutką rankę. Może i u Ciebie jest ranka? Sprawdź koniecznie ;-) i trzymaj się zdrowo!
Dorcia, jestem z Tobą...
Natkusia, jak oczy synka? Jest już dobrze?
kochane, życzę Wam miłego, spokojnego dnia, udanych wizyt i zdrówka dla wszystkich chorych dzieci!
Witam się w ostatnim dniu mojej pracy (hehe), a od poniedziałku L4!!! Hurra!
Martuskaa, nie wiem, czy coś Ci to pomoże, ale np. moja koleżanka tak się zamartwiała, że zawsze w toalecie tak mocno naciskała papierem, żeby sprawdzić czy nie plami, że w końcu zrobiła sobie na wargach malutką rankę. Może i u Ciebie jest ranka? Sprawdź koniecznie ;-) i trzymaj się zdrowo!
Dorcia, jestem z Tobą...
Natkusia, jak oczy synka? Jest już dobrze?
kochane, życzę Wam miłego, spokojnego dnia, udanych wizyt i zdrówka dla wszystkich chorych dzieci!
Ostatnia edycja:
Nie jadam takich rzeczy raczej, ale wczoraj musialam, no musialam 
A cod o tego radzenia sobie to bedzie dobrze. Jesli tylko nie nauczysz maluchow zlych nawykow typu bujania, noszenia i stawania na bacznosc na kazde jekniecie to bedzie dobrze. Ja bylam sama bo maz duzo pracowal, mama daleko i dalam rade ;-) A teraz jest jeszcze fajniej, bo bawia sie razem i nie nudza sie :-)

no to na L4 będziesz odpoczywać ;-)