Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i wielkim brzuchem. Pomyślą że nie dość że gruba to jeszcze nie umie włosów ufarbować. Aaaaach trudno, mam nadzieję że chociaż się będziemy dobrze bawić 
natkusia jak ja Ci zazdroszczę że już po genetycznym.....ja się wybieram 5 lutego i już cała drżę z niecierpliwości:-)
martuskaa a nie ma możliwości żeby podmienił luteinę dopochwową na podjęzykową ? Tylko nie wiem czy to na 1 wychodzi....Współczuję bo takie infekcje dają w kość.
jutka jak napisałaś o cheesburgerze to zamarzył mi się mcChicken, przy całym obrzydzeniu do mięsa. Postaram się wyciągnąć męża....:-). Aktualizacja: mąż da się wyciągnąć :-)
Natkusina ciuszki kupowałam w sklepie internetowym Body i pajacyki - Gattino
tam są takie maleństwa. Córcie do domu dostałam jak ważyła 1,8kg więc nie miałam wyjścia, wtedy ten rozm 44 był prawie w sam raz. Teraz się śmiejemy że mamy dużo ubranek dla baby born
Ja przed chwilą też gościłam księdza.
Mój M przedm chwilą dzwonił że wyciąga mnie do lokalu na karaoke... Nieźle się będę prezentować z siwymi pasemkamii wielkim brzuchem. Pomyślą że nie dość że gruba to jeszcze nie umie włosów ufarbować. Aaaaach trudno, mam nadzieję że chociaż się będziemy dobrze bawić
Gratuluję udanych wizyt!!!!
Moja jutro o 13...

kahaka, ewcia3004 jednak brak pracy.... ciągłości zatrudnienia... jak dzieci podrosną może być problemem... ja nie wyobrażam sobie oddać dzieci do żłobka... także oboje do tego 3-4 roku odchowam i dopiero zacznę szukać pracy.... nooo jeśli jednak zmusi mnie sytuacja finansowa.... to wtedy będę się martwić
jednak bez pacy, bez L4, bez macierzyńskiego czuję się hmm... źle. przynajmniej w oczach najbliższych....