Witam się w kolejnym słonecznym dniu

zaglądam na chwilkę, bo zaraz mykam na spacer z psinką- bardzo dobra motywacja do codziennych spacerów
Domi oby trafny wybór

Carine tak to jest z babciami

Widzę co się u mnie w rodzinie dzieje! Myślę, że taka babcia to i tak skarb, bo w znacznie gorszej sytuacji są te dzieci, które z babcią mają niewiele wspólnego...
Izis myślę, że wszystkich mebli z brw nie można wrzucić do jednego worka...już w samym sklepie można dostrzec jak różnie są wykonane! Oczywiście cena robi swoje... Ze swojej strony polecam

Martuskaa w maju moze nie będzie jeszcze tak źle

U mnie w czerwcu 2 wesela, na których oczywiście mam zamiar być

Wiem, że to już nie będzie to samo i o szalonej zabawie mogę tylko pomarzyć, ale są to dla mnie bardzo ważne osoby i jeśli mi się uda choć częściowo towarzyszyć im w tym dniu to jak najbardziej jestem na tak!!!
A propos rodziców chrzestnych...będzie ciężko! Mimo, że relacje w całej rodzinie panują wyśmienite, to praktycznie każdy ma już chrześniaków po 2 i więcej...
Anna moja siostra też przez większość ciąży na rowerze śmigała! Ale ona w przeciwieństwie do mnie całe zycie rowerowa

I na koniec muszę dopytać o pieniążki z ZUSu. Na zwolnieniu jestem od grudnia i za ten miesiąć wypłacił mi zakład pracy. Teraz placić ma mi ZUS, ale nie dostałam jeszcze ani za styczeń, ani tym bardziej za luty. Czy Wy też tak długo czekacie?
Pozdrawiam, choć pewnie jeszcze dziś tu zajrzę