reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

Dzięki dziewczyny, mam nadzieję że to choróbsko się nie rozwinie, bo za tydzień w prognozach długoterminowych pokazują ok. 20 stopni :-)
Magda17011 dzięki, trochę daleko mam do tej galerii mokotów, ale jak dasz cynk o promocjach to na pewno podjadę :tak:

reklama
Czy ktoś wie dlaczego nie ma Położnych dostępnych na Tvnplayerze?

Oraz dlaczego nie mam możliwości polubień w aplikacji na smartfonie?

Atana dlatego też, kobieta w sklepie z biustonoszami poleciła mi dokupić specjalną przedłużkę do biustonosza, bo z kolei 80 E nie trzyma biustu jak trzeba. A co do rozstępów, to praktycznie cały biust w "pięknych" rozstępach mam. Fakt, że już wcześniej kilka miałam, ale teraz to porażka. No i ze strachem oglądam brzuch i uda, żeby tam przypadkiem nic nie wyskoczyło.

Sierpniowa - przedłużka też rozwiązuje sprawę jeżeli miseczka jest dobra :-) Ale wiesz, to też kwestia przymierzenia różnych modeli staników, nawet w obrębie tej samej firmy :) Są tzw. ściśliwce i rozciągliwce :-) Np. Freya ma model Arabella - super hiper seksi, uwielbiam, ale obwód spokojnie można kupić ciaśniejszy bo się rozciągnie dosyć szybko, inny model Rio, niesamowicie fajnie układa cycki i do tego ma ścisły obwód :-) To wszystko zależy od materiałów, które zostaną zastosowane. Popatrz sobie na ten blog, jakie są cuda Stanikomania! :) Stanik w większym rozmiarze nie musi być brzydkim namiocikiem czarno-biało-beżowym :-) a po prawej stronie dziewczyna zamieszcza dużo ciekawych linków
W Lublinie masz na Piastowskiej sklep Biała Magia gdzie może być fajny wybór staników i dobrze doradzą, adres wzięłam z tego linku co zamieszczam poniżej.

A można jeszcze zerknąć tutaj Ewa-Michalak.pl to są świetne staniki, ma w ofercie też karmniki ale narazie mało, liczę, że do sierpnia będzie więcej :-)

Ostatnia edycja:
Martuska - dobrze że lepiej już :tak:

Beetka - zdrówka dla Ciebie i córci . Odpukać wszystkie nieprzyjemne dolegliwości ustąpiły , najbardziej się boje że moja córka da popalić :) i że będę non stop w wc siedzieć , u mnie się już zaczęły częste wędrówki na siku ...

Magda - dla Was też dużo zdrówka , co się dzieje wszyscy chorują ? :no:

Atana - fajnie że mamy specjalistkę od staników :)

Amelia - specjalistka to może za dużo powiedziane, ale coś mi tam świta :-) Jak tylko będę umiała to pomogę i doradzę :-)

reklama
Witajcie

U nas weekend minął bardzo leniwie :-) w sobotę byliśmy u znajomych, wczoraj cały dzień w domu, nawet sobie troszkę podrzemałam :-)

Piszecie o podróżach samolotem - ja sobie nie wyobrażam lecieć z dwójką, zwłaszcza zimą ;-) na lotnisku ciepło, jak się przechodzi do smaolotu zimno, trzeba to dziecko rozbierać, ubierać ;-) a jeszcze Martynka to na tyłku 5 minut nie usiedzi ;-)biega, ucieka, chowa się :-D już się boję jak przyjdzie nam lecieć z dwójką :-D

kahaka o matko! biedny Bartuś! oby z tego wyszedł

fiufiu podziwiam za spacer! :szok: matko ja przejdę z kilometr i mam dość :-(normalnie kondycha mi strasznie siadła! a wcześniej to godzina ostrej zumby to był dla mnie pikuś, na rowerach po kilkanaście km dziennie robiliśmy! mam nadzieję, że po porodzie kondycha znów będzie ok :-)

Piszecie o cyckach - moje urosły i to sporo! oj myślę, że spokojnie 1 rozmiar ;-)

carine ja do karmienia kupiłam na targu po 10 zł :-) kupiłam przy ciąży z Martyną i służą mi obecnie. jak za 10 zł tyle lat służące to jestem bardzo zadowolona :-)

No nic zmykam coś w domu porobić i może dziś wcześniej odbiorę Martynkę ale na bank to się jeszcze zdrzemnąć muszę ;-)

Do góry