reklama

Sierpniówki 2014

Hej dziewczyny
U mnie chorób ciąg dalszy. Z małą wylądowałam dziś u lekarza, całą noc gorączkowała i strasznie kasłała, spałam może z godzinę. Za szybko ucieszyłam się że jest zdrowa i pognałam z nią na plac zabaw i dzieciaków no i są efekty. Musiałyśmy już o 7:30 zwlec się z łóżka żeby lekarz nas dziś przyjął. Mała nie zdążyła wyleczyć sie do końca z zapalenia oskrzeli a już złapała jakąś wirusówkę. Antybiotyk do środy. No powiem Wam że już mam dosyć...:-(
Mnie też kręgosłup daje się we znaki, wczoraj nie byłam w stanie schylić się żeby małą wykąpać.
Kahaka strona polubiona :-)

Martuskaa gratuluję przepołowionej ciąży.

Ewcol3 Ty się średnio cieszysz z powrotu do pracy a ja chętnie bym do pracy wróciła. 3 miesiące w domu i już mam troszkę dosyć. Mała od 3tyg chora więc uziemiona w domu jestem.... Gratulacje dla córki :-)

Ewaelinka super niespodzianka.

Ja połówkowe mam 21 marca, jeszcze tyle czasu....

reklama
Cześć dziewczyny :) i nas tez piękne slonko- tylko moge je z za okien szpitala pooglądac:( nadal z Wiki w szpitalu. Teraz jeszcze Rota wirus sie przypaletal:( już dość mam, teraz lezymy w szpitalu dermatologicznym - bo miała zakażenie gronkowcem a nie szkarlatyne. Wymiekam powoli, i marze zeby byc już w domu...

Beetka - to nieciekawie.... oby coreczka szybko wrocila do zdrowia.... jak się zacznie chorować, to czasem wlecze sie strasznie długo...
ja dziś będe się umawiać na połowkowe, mam nadzieje, że w przyszlym tygodniu beda miejsca jeszcze
Edys - wspolczuje bardzo.... nie ma nic gorszego jak chore dziecko
Ewcol - gratulacje dla córeczek

Cześć :-)

Ja mam poważne obawy, że moje połówkowe będzie dobrze po 20 tyg. Idę za tydzień na planową wizytę no ale to będzie 17/18 tydzień więc na połówkowe za wcześnie, po cichu liczę, że na tej najbliższej wizycie w końcu płeć poznamy :-)

Dziękuję dziewczyny :) Już nie mogę się doczekać, aż dowiem się kto w tym moim brzuszku mieszka. Ja jakoś przeczuwam, że dziewczynka i chłopczyk:) Ale dowiem się dopiero 27 marca bo wtedy mam USG prenatalne więc od razu zapytam o płeć moich maluszków :)

Ach... To ja źle zrozumiałam :-) zazdroszczę, ja nie mogę teraz wrócić bo u mnie niestety za duża nerwówka w pracy i musiałabym się ostro kłócić o swoje prawa. Po za tym mała ciągle chora, więc opieki nad nią bym nie miała.

reklama
Hejka :-)

U nas cudna pogoda :tak: po obiedzie wybywamy do parku nad jeziorem gdzie jest duży plac zabaw więc Michał się pobawi :-)

AFJA fajnie Cię widzieć? :-) no ja też się czuje ciążowo.. kilka kroków i już zadyszka :-p

EWAELINKA paczka jak marzenie :-) miłego czasu spędzonego z mamą!

SIERPNIOWA super, że humor dopisuje :-)

ANNA no to czekają Cię porządne zakupy dla Maleństwa :tak:

MONYA dobrze, że czujesz się lepiej bo te Twoje bóle podbrzusza i skurcze to trochę niepokojące..

MARTUSKA gratuluję połowy ciąży :-) fajnie człowiek się czuje nie?

AMELIA będzie dobrze :tak: poradzi sobie!

BEETKA zdrówka dla Was :* kurcze.. nie odpuszczają te choroby..

EDYS szkoda, że musicie w tym szpitalu siedzieć.. zdrówka dla Wiki :*

ATANA połówkowe robi się od 18 do 23tc :tak:

MAJECZKA fajne zdjęcia :-) przenosze je na wątek zdjęciowy.

Widzę, że na tapecie połówkowe.. ja mam teraz w czwartek :-) już wstępnie wiem, że Maluszek zdrowy ale i tak jest stres :confused: no i mam nadzieję, że zobaczę dowód płci mojego dziecka i będę wiedzieć na 100% bo ta huśtawka mnie wykańcza..

Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry