• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sklejone wargi sromowe u 2 latki

Nataliakom

Zaciekawiona BB
Kobitki mam takie pytanie. Mąż był z córki na bilansie dwulatka i przy bilansie okazało się że córeczka ma sklejone wargi sromowe. Dostała masc i pytanie jest jak mam jej smarować tą masc i w jakim miejscu warg dokładnie.. Pani doktor mężowi nie pokazała bo kazla mi się przy okazji wstawić tylko ze moja praca jest zawsze rankiem i nie mam jak się wstawić w ośrodku zdrowia

reklama
Kobitki mam takie pytanie. Mąż był z córki na bilansie dwulatka i przy bilansie okazało się że córeczka ma sklejone wargi sromowe. Dostała masc i pytanie jest jak mam jej smarować tą masc i w jakim miejscu warg dokładnie.. Pani doktor mężowi nie pokazała bo kazla mi się przy okazji wstawić tylko ze moja praca jest zawsze rankiem i nie mam jak się wstawić w ośrodku zdrowia
Mąż nie może iść drugi raz, żeby mu pokazała?

@Nataliakom nie wiem jak bardzo są sklejone te wargi u Twojej córki, u naszej to na szczepieniu pediatra wykryła jak miała 9 miesięcy i też dostaliśmy maść (ovestrin bodajże), i niestety nie dało się tego idealnie w punkcik posmarować. Ja nakładam tą maść patyczkiem do uszu mniej więcej w tym miejscu gdzie mi pokazała lekarz, chociaż ta maść i tak się rozmazywala po całych wargach bo mała jest taka ruchliwa, zresztą jak każde dziecko. Maść stosowałam 4 tygodnie z 2tyg przerwy i wargi się rozkleiły 🙂

reklama
Jak to „wstawić”?!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry