reklama
Ksenia975
Fanka BB :)
Pozytywny jest napewno. Robiłaś dwa różnej firmy. Gdybyś robiła jednej firmy, to mogłabyś się sugerować intensywnością barwnika, bo u mnie z każdym dniem wyraznie ciemniała, a tak to po prostu inny test i nie ma porównania. Robiłaś z porannego moczu ?
Tak z porannegoPozytywny jest napewno. Robiłaś dwa różnej firmy. Gdybyś robiła jednej firmy, to mogłabyś się sugerować intensywnością barwnika, bo u mnie z każdym dniem wyraznie ciemniała, a tak to po prostu inny test i nie ma porównania. Robiłaś z porannego moczu ?
Passtelova
Fanka BB :)
Bez sensu jest porównywanie dwóch testów do oceny bety,a już na pewno dwóch różnych firm. Ciąża jest na pewno.
Hej dziewczyny
Nie wiem co robić w sobotę robiłam test i były dwie kreski z tym że ta druga ledwo widoczna i nie z porannego moczu powtórzyłam testy i było tak samo. Dzisiaj dostałam ból brzucha i krwawienie z małymi skrzepami ból minął krwawienie mam dalej Alle mniejsze co mam myśleć ot robionego testu mija tydzień a jutro powinnam była dostać miesiączkę pomóżcie poronienie!?
Ostatnia miesiączka 09.08.2024
Nie wiem co robić w sobotę robiłam test i były dwie kreski z tym że ta druga ledwo widoczna i nie z porannego moczu powtórzyłam testy i było tak samo. Dzisiaj dostałam ból brzucha i krwawienie z małymi skrzepami ból minął krwawienie mam dalej Alle mniejsze co mam myśleć ot robionego testu mija tydzień a jutro powinnam była dostać miesiączkę pomóżcie poronienie!?
Wygląda na ciążę biochemiczną. Zrób betę i zobacz czy przyrastaHej dziewczyny
Bardzo się martwie bo naczytałam się głupot w internecie lekarza mam w sobotę dopiero od zrobienia testu nie zdążyłam pójść do lekarza moja aplikacja flo oblicza że byłby to 4 tydz ciąży 5 dni minęło od kad dowiedziałam się że są dwie kreski i już poronienie? Możliwe!?Wygląda na ciążę biochemiczną. Zrób betę i zobacz czy przyrasta
Ciąża biochemiczna to właśnie poronienie na bardzo wczesnym etapie, zazwyczaj w okolicy miesiączki więc często kobiety nawet nie wiedzą że były w ciąży tylko biorą to jako „mocniejszy okres”. Pójście do lekarza raczej nie wyjaśni sprawy bo po prostu i tak byłoby jeszcze za wcześnie. Najlepiej byłoby wykonać betę w laboratorium i wtedy sytuacja będzie jasnaBardzo się martwie bo naczytałam się głupot w internecie lekarza mam w sobotę dopiero od zrobienia testu nie zdążyłam pójść do lekarza moja aplikacja flo oblicza że byłby to 4 tydz ciąży 5 dni minęło od kad dowiedziałam się że są dwie kreski i już poronienie? Możliwe!?
reklama
Dziękuję Ci uspokoiłaś mnie troszke więc mogę zasnąć jutro zrobię betę i mam nadzieję że to ciąża biochemiczna a nie coś gorszego... Pozamaciczna nawet nie chce słuchać o tym... Jeszcze raz Dziękuję dam znać co i jak... Miłych SnówCiąża biochemiczna to właśnie poronienie na bardzo wczesnym etapie, zazwyczaj w okolicy miesiączki więc często kobiety nawet nie wiedzą że były w ciąży tylko biorą to jako „mocniejszy okres”. Pójście do lekarza raczej nie wyjaśni sprawy bo po prostu i tak byłoby jeszcze za wcześnie. Najlepiej byłoby wykonać betę w laboratorium i wtedy sytuacja będzie jasna