reklama

Śliczne brzusie

reklama
Dziewczyny zazdroszczę Wam takich fajnych brzucholków. Wiolcia nie wiem czym Ty się przejmujesz, mogąc się pochwalić takim cudownym brzusiem :-)
Ja na razie się nie pochwalę - nie to, że nie mam czym, bo już chodzę w ciążowych spodniach. Moj brzuch sie rozłozył równomiernie na całej szerokości i długości tułowia:zawstydzona/y: Wyglądam więc jakbym sie mocno zaniedbała i popadła w jakieś skandaliczne obżarstwo :szok:. No coż, takie już moje szczęście. Najważniejsze, że mężulkowi się wciąż podobam:happy2:

No to ja wrzucę dwa zdjęcia mojego bebecha :)

Stare z 6t 5d tc i dzisiejsze z 13 tc i +2,5 kg
20100421665.jpg P5310739 13tc.jpg

Natka to strasznie późno wyszedł ci brzuszek.. mi w pierwszej ciąży szybciutko wyszedł.. a teraz to już w ogóle rekord :) Czasami czuję się jak w zaawansowanej ciąży :)

Ostatnia edycja:
mamolka brzuch fajny!:) nieskromnie napiszę - że mój wygląda tak samo jak Twój:) Więc mogę sobie darować foto:D

a największy jest wtedy, kiedy już ze 3 dni nie mogę załatwić "dwójki"...każda kolejna wepchnięta w niego kanapka, czy cokolwiek do jedzenia powoduje regularne jego powiększanie, jakbym się pompowała normalnie, aż mi czasem ciężko oddychać i też wyglądam wtedy jak bym była bliżej rozwiązania niż jestem w rzeczywistości:)

Mamolka hehe to ma byc zaawansowana ciaza ? :D to ja nie wiem co mam myslec o swoim wielkoludzie w porownaniu z Twoim, tzn wiem co myslec ze jest grubasem zatluszczonym ;D sliczny masz brzuszek i ciagle jestem w szoku ze taki masz maly po ciazy!

heheh ..chciałam tylko zaznaczyć, że zdjęcie było wczesnym popołudniem robione- więc bebeszek jeszcze nie zdążył urosnąć ale wieczorem to już na prawdę jest konkretny :) I zauważyłam że jak założe bluzkę ciążową to jest bardziej widoczny a jak latam w zwykłym t-shircie to wyglądam tylko na lekko zapuszczoną- także na razie ciuchy ciążowe poszły w odstawkę- bo głupio się tłumaczyć innym matkom że to DOPIERO początek 4 mca :)

Co do brzucha po pierwszej ciąży - to zapewniam was, że można wrócić do wagi sprzed ciąży - niezależnie ile kg się przytyło- ale im więcej tym ciężej je zgubić. Ja musiałam trochę zacisnąć pasa- samo tak łatwo nie spadło, ale spadło. Tylko po ciąży mi się sylwetka zmieniła- zrobiła się bardziej kobieca, dziewczęcość gdzieś zniknęła ;/

a te kg gdzieś się po brzuchu i udach i cyckach i buzi i rękach rozeszła- póki co równomiernie :)

Mamolka piękny brzuszek! Mój jest 3xwiększy ale to sam tłuszcz a ty taka chudzinka jesteś! :) Figurę jak na ciąże masz FANTASTYCZNĄ!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry