reklama

Śliczne brzusie

reklama
Myślę że nikt nie będzie miał przeciwko zdjęciom :) Luuubimmmyyy zdjęcia :D

Proszę o przywołanie mnie do porządku jeśli komuś będą fotki przeszkadzać lub będą uważać że zaśmiecam wątek. Obiecuję poprawę.
no to ja wyprzedzam nieco wątek poporodowy hahaha:-p
2 tygodnie po porodzie
2tygodniepoporodzie.jpg

2tygodniepoporodzie.jpg

5 tygodni po porodzie
5tygodnipoporodzie.jpg

hanana jak ty to zrobilas... ja tez tak chcem.. no narazie mam taki brzuszek jak ty wiec moze sie zalapie na takie cudo :-D, na pierwszej wizycie wazyłam 46,4 a w pn 47,7 wiec troche wiecej a ta sama godzina wizyty była chociaz na pierwszej byłam tylko po zupce bo nic w siebie nie umiałam wmusic-taki stres... ciekawe ile mi sie przytyje (teraz jestem w dolnej granicy norm wagi dla mojego wzrostu wiec luzik moge tyć :-))

hanana jak ty to zrobilas... ja tez tak chcem.. no narazie mam taki brzuszek jak ty wiec moze sie zalapie na takie cudo :-D, na pierwszej wizycie wazyłam 46,4 a w pn 47,7 wiec troche wiecej a ta sama godzina wizyty była chociaz na pierwszej byłam tylko po zupce bo nic w siebie nie umiałam wmusic-taki stres... ciekawe ile mi sie przytyje (teraz jestem w dolnej granicy norm wagi dla mojego wzrostu wiec luzik moge tyć :-))
Chudzielaszku, czym się przejmujesz!!! Waga piórkowa, więc możesz sobie pozwolić na troszkę więcej. Ja się ważę u siebie na domowej wadze i ważę 65,5 kg (przytyłam 2 kg), ale jak byłam dzisiaj na bilansie dwulatka z córeczką i ona nie chciała się sama zważyć to musiałam najpierw sama wejśc na wagę i przeraziłam się bo wysło 67,7 kg. Ale trzymam się mojej łazienkowej wagi by się nie przerazić.

w takim razie ku pokrzepieniu serc wklejam swoj brzuch

4 dni po porodzie

Załączniki

• bez ninki.jpg
    bez ninki.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 53
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry