Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A karmiła piersią? Macica szybciej się obkurcza jak się karmi.
Gufi jestem naprawdę pod wrażeniem!!

No tak mnie wszyscy tym faszerowali - jak będziesz karmić to schudniesz raz-dwa.
ah zazdroszcze
ja pewnie bede wygladac jak wieloryb i niestety tez od ostatniego porodu mam 10 kg wiecej niz wtedy 
no ale trudno. mojakuzynka wielkoscimnie moze ciut wieksza prytyla w ciazy 25 kg a po porodzie wygladala dalej jakby byla w 9 miesiacu ... ja postaram sie nie dopuscic do tego a ona do mnie ciqgle jedz po nocachi sie nie martw waga to jest twoje i dzidzi 9miesiecy na co sobie pomyslalam po cichu: o nie nie ja nie chce wygladac jak ty ;-) oczywiscie jej tego nie powiedzialam . jak narazie schudlam pol kg prawie. i tak zaczynam z duza waga. w tamtej ciazyw 6 miesiacu mialam 5 kg na plusie wiec nie duzo ale pewnie pozniej wiecj sie nabiera jak dzidzia zaczyna obrastac w tluszczyk :-) w ogole macie takie brzuszki gladkie bez rozstepow a moj taki w rozstepach caly i przybywa jeszcze inaa dodatek na rekach pod raminoami w ogole w szoku jestem ze tam mi sie robia a nie tyje wagowo.. nie wiem o co chodzi ale mnie to przeraza... a rozstepow to mam jakbym urodzila w 9 miesiacu a nie w 6... dechyJa polecam Pharmaceris i oliwkęChciałam już wcześniej o coś zapytać, ale oczywiście zapominałamJaki kosmetyk polecacie, żeby zminimalizować rozstępy?