reklama

Śliczne brzusie

reklama
No to i ja się pokażę. W pierwszej ciązy zaczął rosnąć ok 9 tygodnia.
dsc00201iy.jpg
fajny brzucholek:tak::tak:
d`iekuje dziewuszki :0) ale to nadal domek antosia bo ja wierzez e dzieci nie odchodza tylko zmieniaja date przyjscia na swiat :) o !!! i to antos sobie z powrotem siedzi tylko teraz bedzie mialn aimie mikolaj albo tosia zosia czy jagodka :P

wiolcia przeszlam troche ale jak mozna zauwazyc uslysze tylko od lekarza cos co on nie jest pewny czy zadrzy mu glos w malo odpowiednim momencie i ja juz sobie zle rzeczy wkrecam juz sie stresuje i juz si eboje ... to jest straszne :/ i chyba dlatego ze wiem jak ciaz amoze sie roznie skonczyc chyba dlatego nie mam ochoty kupowac narazie ciuszkow lozeczka a mielismy kupic po slubie bo kasa jest narazie po nim ale zrezugnowalam boje sie :/chyba kupie dopiero jak minie 30 tc chyba raczej nie predzej ...i powiem wam ze chodze do dobrego specjalisty do profeora ktoremu ufam chyba nikomu tak z lekarzy nie ufalam wiem ze nie tylko mojej mamie pomogl zebym ja byla na swiecie ale i wielu jej kolezankom ktore po wielu stratach maja dzieku niemu piekne malenstwo wiec wierze ze i mi pomoze ale mam nadzieje z enie zbankrutuje po ciazy na jego wizytach po 300 zll :/ale oby pomogl
missiiss1301 mocno wierze że w grudniu będziesz tulila swoje maleństwo do piersi:tak::tak: tego Ci z całego serducha życzę:tak::tak:

aluska piekny ciazowy brzucholinek :) mjuz sie ladnie zaokraglil :)
ja zrobie dopiero zwoj ponownie gdzies pod koniec 4 miecha wtedy porownam do ostatniego :)

Aluśka ale fajowa piłeczka:)))
szybko te brzuszki powyskakiwały:D
Mój to jeszcze bardziej tłuszczykowy bo mięciutki jest hehe

hehe no moj tez jak siedze to tluszczyku ma z 5 cm ;) a jak stoje to bardziej przypomina dzieciowy tyle ze nie wiem ile w nim ciazy a ile.. gazow, poza tym mam typowo chlopieca budowe i brzuch to miejsce w ktorym tyje i ktore mam rozciagliwe bardzo eheh kiedys z chlopakami wygralam konkurs na wydymanie brzucha ;) jak go wydme to tak na oko.. zaawansowany 5 miesiac ;)

reklama
Missiiss a Ty tu się ukrywasz:)
Witam dziewczyny jestem Ola i czekam na słodziaczka:) termin mam na 2grudnia .
ale macie fajne brzuszki:) ja tez juz mam calkiem calkiem,ale ze się nie znamy to nie będę odrazu świecić brzuchem:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry