Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
koszmar poprostu dlatego musze robic w koszulkach 
fajny brzucholekNo to i ja się pokażę. W pierwszej ciązy zaczął rosnąć ok 9 tygodnia.
![]()

missiiss1301 mocno wierze że w grudniu będziesz tulila swoje maleństwo do piersid`iekuje dziewuszki :0) ale to nadal domek antosia bo ja wierzez e dzieci nie odchodza tylko zmieniaja date przyjscia na swiato !!! i to antos sobie z powrotem siedzi tylko teraz bedzie mialn aimie mikolaj albo tosia zosia czy jagodka
![]()
wiolcia przeszlam troche ale jak mozna zauwazyc uslysze tylko od lekarza cos co on nie jest pewny czy zadrzy mu glos w malo odpowiednim momencie i ja juz sobie zle rzeczy wkrecam juz sie stresuje i juz si eboje ... to jest straszne :/ i chyba dlatego ze wiem jak ciaz amoze sie roznie skonczyc chyba dlatego nie mam ochoty kupowac narazie ciuszkow lozeczka a mielismy kupic po slubie bo kasa jest narazie po nim ale zrezugnowalam boje sie :/chyba kupie dopiero jak minie 30 tc chyba raczej nie predzej ...i powiem wam ze chodze do dobrego specjalisty do profeora ktoremu ufam chyba nikomu tak z lekarzy nie ufalam wiem ze nie tylko mojej mamie pomogl zebym ja byla na swiecie ale i wielu jej kolezankom ktore po wielu stratach maja dzieku niemu piekne malenstwo wiec wierze ze i mi pomoze ale mam nadzieje z enie zbankrutuje po ciazy na jego wizytach po 300 zll :/ale oby pomogl

tego Ci z całego serducha życzę