• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Słodkie mamy :-)

Dziewczyny myślę, że Aisha napewno już po wszystkim. Przy odejściu wód nie czekaliby do dzisiaj tylko od razu działali zwłaszcza że u Aishy ciąża była pod specjalnym nadzorem.

reklama
mnie też od wczoraj nie było a tu takie wieści, na pewno u Aishy wszystko w porządku i już po wszystkim :-) u mnie też nie najgorzej, wyniki hemoglobiny glikowanej wyszły w normie,więc trochę się uspokoiłam bo straszyli mnie że mogłam mieć cukrzycę przed ciążą. Na razie mam być na diecie i kontrolować cukry, jedynie czym mnie Pani doktor dobiła to że cukry na czczo do 90 a czasami mam trochę więcej:-(
Dziewczyny mam pytanie co Wy jecie na ten ostatni posiłek przed spanie?

cześć dziewczyny. u mnie cukry w normie 84/103/96 zjadlam teraz posiłek bo po obiedzie bylam głodna.
u nas od rana piekna pogoda ale od pól godziny grzmi i pada deszcz z gradem.
Mam nadzieje ze za niedługo przejdzie by iśc na dwór. bo w domu nudy.
Dziś umylam okna poprałam firany- i nic sie nie dzieje- chociaz wczoraj miałam skurcze- myąlalam ze pojade- ale po kapieli przeszło:confused:
Aisha chyba nikomu nie dawala numeru więc nic nie wiemy. ale myslę ze już jest PO.
Aniolek- to zalezy ja jem kromke Wasy lub garśc orzechów:)
po kolacji 113.
A CO TU TAKA CISZA????RODZICIE CZY CO?

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki ,kolejny dzień oczekiwań na jakieś oznaki porodu ,powoli trace cierpliwość wszystko mnie denerwuje najbardziej m i rodzina która ciągle pyta jak się czuje itp. Cholera jasna!!! przecież ja mam jeszcze 2 tyg do terminu a mam takie ciśnienie ze hej!!!. Na glownym watku codziennie ktoś się rozpakowuje a ja tak im zazdroszce .

Evi- mnie tez wkurzają ciagle pytający ludzie- TY jeszcze?? ja pierdziut - normalnie wychodze z siebie- aaa i codziennie tel od teściowej- jak sie czujesz- k....a mac- nie moge normalnie jej zdzierzyć.
u mnie na czco 86 a teraz po sniadaniu 75- ale myłam okna dlatego spaliłam.
na 11 mam diabetolog zobaczymy co mi powie. bo cukry jakby nie patrzec skaczą.
A co z Aishą ktos wie???

Hej dziewczynki:-)
Aisha napewno szczęśliwa z Madzią i nie ma głowy do formu.
My dzisiaj Adę zostawiamy pierwszy raz z babcią i jedziemy w miasto formalnosci załatwiać. a ja jeszcze mam kontrolę w przychodni bo coś słabo obkurcza mi się macica i brałam tabletki i teraz kontrola

Wróciłam od diabetolog. pochwalila mnie ze dotrwałam prawie do końca bez insuliny.( bo tą mam szybkodziałająca do kolacji) Poinformowala mnie, że po porodzie mam zmierzyć tylko 2 doby i norma to 100 na czczo i 140 po posiłku. potem w okresie połogu sie nie mierzy bo cukry skaczą. i kontorola po 6-8 tyg. po porodzie. i zmierzenie krzywej cukrowej.
Wiec mozna rodzic- tylko mały nie chce wyjść:cool:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry