Natalia masz racje
Po prostu czasem jak slucham niektorych z mojego otoczenia, ze jak zostaniecie rodzicami to sie to utnie, tamto, pieluchy tylko, ble ble, to mnie cos ogarnia :/ Tez mysle ze z maluchem mozna wszedzie pojsc, czy pojechac. wiadomo sa jakies ograniczenia, ale nie widze tego w czarnych barwach;-) Natalia faceci chyba tak maja, a my?- postresujemy sie i jak zawsze przez wszystko dobrze przejdziemy
Ten balkon mi dobrze zrobił, nawet dekold delikatnie opalilam :-) Teraz leżakuje a za nie dlugo podwieczorek :-) Juz sie nie moge doczekac az skoncze z ta cukrzyca. Myslicie ze jak sie karmi to mozna np zjesc kuraka z grilla? A chcecie karmic piersią?- bo ja bardzo.
Natalia a jak Ty w ogole sie czujesz? Masz skurcze? Czy narazie cisza? Juz w zasadzie jutro konczysz 36 tydzien, wiec mozesz rodzic
U mnie jeszcze tydzien.
Ten balkon mi dobrze zrobił, nawet dekold delikatnie opalilam :-) Teraz leżakuje a za nie dlugo podwieczorek :-) Juz sie nie moge doczekac az skoncze z ta cukrzyca. Myslicie ze jak sie karmi to mozna np zjesc kuraka z grilla? A chcecie karmic piersią?- bo ja bardzo.Natalia a jak Ty w ogole sie czujesz? Masz skurcze? Czy narazie cisza? Juz w zasadzie jutro konczysz 36 tydzien, wiec mozesz rodzic

.
. mam nadzieję, że do tego czasu nie zacznę rodzić;-):-)