reklama

Słomiane wdowy

znajome z forum jak mnie widza na ulicy to nie mowia mi po imieniu tylko "czesc ciasteczko":-D:-D
ale macie dobrze ja to mojego bede miec za X-czasu:-( no ale cos za cos

reklama
witam
Beata moj nie ma jakis dlugich on ogolnie ma 4/2 ale czesto to jest 4/3 wiec da sie zyc;-)
kiedys mial 1/1 to bylo super ale wlasnie plusy i minusy sa wszedzie:baffled:
milej niedzieli zycze:-)

Hej dziewczyny:-), widzę że słomiankowe grono się powiększa;-):tak:. Ja też od czwartku zasilę Wasze szeregi:-(:tak: - M wyjeżdża do pracy w Szwecji na 3 m-ce(jak na razie).
Ciasteczko widzę,że mamy podobne hobby;-):tak:-wspólnie z M i nadmiaru wolnego czasu zaczęliśmy wypiekać taki swojski chlebek na zakwasie. Od klientów odgonić się nie możemy:tak::-D:-D:-D.

Hej dziewczyny:-), widzę że słomiankowe grono się powiększa;-):tak:. Ja też od czwartku zasilę Wasze szeregi:-(:tak: - M wyjeżdża do pracy w Szwecji na 3 m-ce(jak na razie).
Ciasteczko widzę,że mamy podobne hobby;-):tak:-wspólnie z M i nadmiaru wolnego czasu zaczęliśmy wypiekać taki swojski chlebek na zakwasie. Od klientów odgonić się nie możemy:tak::-D:-D:-D.
hobby mamy fajne:tak::-) nie ma to jak klient jest zadowolony to najbardziej cieszy:-)

mysz gratulacje choc sie nie znamy to bardzo gratuluje:-):-)

wspolczuje bo wiem jak to jest bedzie dobrze:tak:
z druga mielismy niezla jazde po 2 tyg marudzenia,placzu i krzykow na jednego zeba moj M czasem wysiadal z nerwow:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry