• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Słowa, słówka, teksty, tekściki...

reklama
Inguch jak zapomni, jak się nazwywa nasz nowy piesek, to woła na niego "Kiiifojd" czyli "Clifford":-D:-D:-D
Faktycznie jest taki malutki jak Clifford ze "Szcznięcych lat Cliforda|" na Minimini, i nawet podobny tylko nie czerwony:-D

A tak a propos to moje dziecko ma krwawego sznyta na policzku - Ori ją podrapał łapą - z miłości oczywiście:tak:

I
Faktycznie jest taki malutki jak Clifford ze "Szcznięcych lat Cliforda|" na Minimini, i nawet podobny tylko nie czerwony:-D

No to ja bym nie zostawiala samej Ingi z farbami i z pieskiem :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
A tak a propos to moje dziecko ma krwawego sznyta na policzku - Ori ją podrapał łapą - z miłości o:tak:czywiście

NIc nie mowie jak wyglada Majcik jeden dzien i juz ma kolana i lokcie zdrachane. Takich lokci jak ona teraz ma to jeszcze nie widzialam, jakby sie Maksowi cos takiego przytrafilo to bylaby caly czas rozpacz. A ona nawet przy kompaniu nie zajeczy no i mowi ze te ała to tata jej zrobil :dry::dry::dry:

Wiesz, mozna by bylo brac jej slowa pod uwage jakby tatus byl z nami ale on na drugim koncu Polski. Smarkula niedosc ze niechce nic mowic to klamie :laugh2::laugh2::laugh2:

Julek teraz każe wszystko mówić Jacusiowi:
-mamusia powiedz Jacusiowi, że idę po swoje sprzęty itp.
a nawet:
-mamusia powiedz Jacusiowi, że Julek się zesikał

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry