reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Słowa, słówka, teksty, tekściki...

Muszę się pochwalić wam dziewczynki że dziś pierwszy raz z ust mojej Dominiki usłyszałam takie słowa.Kocham mamusie po czym podeszłą do mnie i się przytuliła dając mi buziaczka.

reklama
Mój synek woła na mnie MAMIŚ :) i to z takaą słodką minką że możnna sie rozpłynąć:) A jak buszuje z tatą i mama do czegoś jest mu potrzebna to woła po imieniu ULA OĆ:) wieczorkiem przed snem mówi TOFAM MAMIŚ (KOCHAM) i słodziutko całuje i obejmuje:)

kochane te nasze smyki;-)

i u nas bardzo do przodu ... malej buzia sie nie zamyka - gada caly czas ... czasmi prawde czasami bajki wymysla :) ale gada i gada :)

Ostatnio jechaliśmy we trójke samochodem no i trafilismy na czerwone światło. stoimy i stoimy a Inguch tak sobie pod nosem nie za głośno:

- no jedź, ćwoku!

to chyba do Jacka miało być :baffled::-D:-D:-D

no tak - dobra jest :)

u nas ja ostatnio coś oglądałam, po czym skomentowałam - o ja!
No i Jagoda dokończyła "pierdziule"

Dalej jest na etapie, że "dzieci nie lublją..."
ale teraz dodaje, że "muszą sobie kupić"
I tak wszystko co ja, albo ona robi, to dodaje te dzieci.
Myje jej pupę, to słyszę - "dzieci nie lublją myć pupci", jemy rosół "dzieci nie lublją jeść rosołu". Ale inteligentna jest, bo rosół każe im kupować, ale pupci już nie :)

Pieknie heheh a iguni mialam ubaw a teksty Jagody mnie rozwalaja :-)
U nas tez z mowa do przodu,powoli i Jacek go rozumie.A jak sie nie dogaduja to przylatuje do mnie i mowi to co jemu i potem ciagnie do jacka abym wytlumaczyla :-D

Z Inga to strach rozmawiac :-):-):-):-) NO ale u nas tez Maja powtarza jak kieruje i wyzywam. Ja pier***** a ona "dole" wiec jak cos to nie wiedza ludzi eo co jej bryka :-):-)
A dzis szukam jej a ona w zabawkach za lozkiem siada, pytam co robisz "Kupe" wpadlam w panike i lece po nocnik a okazuje sie ze ona sie schowala z nim tam i mowie do mnie "Nie pseskadaj" :-):-):-)

reklama
Do góry