reklama
maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
podsumowując - mam z pośród naszej trójki najmniej postów... udzielam się tu odkąd się zarejestrowałam (to mój taki forumowy dom
) [swoją drogą na-tuska, jak to zrobiłaś, że w krótszym czasie strzeliłaś prawie 2 razy więcej postów?
]
szkoda, że Wyszły takie niesnaski z powodu moderatora
szkoda, że Wyszły takie niesnaski z powodu moderatora
Julisia
Fanka BB :)
forum to nie miejsce na tego typu komentarze, i bez względu na wszystko nie masz prawa tu nikogo wyzywaćpółgłówku znam cie osobiście, ale serio nie wiedziałam, żeś taka pusta jak tu się okazuje...Nieuk...
A ankieta była PUBLICZNA więc mogłam zagłosować
Żal ci, że nie za tobą???Głupków nie popieram!!
![]()
proszę moderatora o usunięcie tego posta zuzla
Nickie
mama przede wszystkim :)
Dziewczyny, mam prośbę, żeby ignorować takie posty. Właśnie o to chodzi, aby mącić więc nie dajmy tej satysfakcji. Celowo nie zwracam się osobowo, bo po co?
Nie znam się na tym, ale czy można zablokować możliwość udzielania się danego użytkownika na danym forum???
Nie znam się na tym, ale czy można zablokować możliwość udzielania się danego użytkownika na danym forum???
Liza
Fanka BB :)
Mozna ale musi to zgłosic moderator do admina, ale jak narazie nie mamy tutaj moderatora... ;]
maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
na-tuska, ja też pisze na innych wątkach, ale tyle co Ty nie potrafiłabym natrzaskać - podziwiam 
zuzla - nie kompromituj się. Gdybyś była tak inteligentna jak myślisz, to nie wchodziłabyś na forum tylko po to, aby mi ubliżyć, tylko zrobiłabyś to w cztery oczy... choć wątpię, że rozmawiam z ludźmi Twojego pokroju
i jak widzisz - Twój głos jest mi zbędny...
edit: w poniedziałek kończy się sonda i będziemy mogły zwalczyć takie pyskówki...
PS. tylko czekam, aż zuzla przyczepi się do słowa "natrzaskać"
zuzla - nie kompromituj się. Gdybyś była tak inteligentna jak myślisz, to nie wchodziłabyś na forum tylko po to, aby mi ubliżyć, tylko zrobiłabyś to w cztery oczy... choć wątpię, że rozmawiam z ludźmi Twojego pokroju
i jak widzisz - Twój głos jest mi zbędny...
edit: w poniedziałek kończy się sonda i będziemy mogły zwalczyć takie pyskówki...
PS. tylko czekam, aż zuzla przyczepi się do słowa "natrzaskać"
Ostatnia edycja:
Bestyja :P
Administrator
połączyłam moje ogłoszenie z waszą ankieta i zbanowałam zuzle
reklama
Podziel się: