reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spacerowki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki - tak też mi się wydawało.
Waga 3,9 kg mnie tylko kusiła ;p

Od tygodnia mówię mężowi, że dzisiaj kupię wózek na sieci i jakoś nie mogę. Co chwilę coś innego mi się podoba i się w myślach gubię.

reklama
ogladałam wczoraj chicco ct 0.4 i ct 0.5, 4 mi bardziej odpowiada, wózek nie jest drogi i jest ok. ma wszytskie potzebne funkcje, łatwo sie prowadzi, lekki, ma pokrowce, czteropozycyjną regulacje oparcia, jeszcze jak bedde miała okazj obejrze solara:-)

Raz kozie śmierć. Kupiłam. Inglesinę espresso. A jak mi nie będzie pasować, to sprzedam na allegro.
Uff!

dzięki :) ale będziemy śmigać.
I co bardziej mi się podoba, będziemy jeszcze bardziej mobilni samochodowo, bo nie chciało mi się wielofunkcyjnego ze sobą brać i zazwyczaj nosidełkiem sie posługiwaliśmy. A noszenie ok 9 kg w nosidle już nie jest takie fajne ;p

Joaśka niech wam sie dobrze jeździ nowym wózeczkiem.
My na razie nie kupujemy nowego pojazdu.Odkładamy wszelką kaske na chrzest niuni.To jest teraz ważniejsze.

Joaśka to czekam na relacje, bo też o niej myślę :) Miłych jazd :)

Najpierw musi kurier dowieźć. Ma tydzień. Mam nadzieję, że do tego czasu już miną zapowiadane mrozy (przydałyby się, żeby wybić te wszystkie zarazy)

reklama
dostałam :) Na spacerze byłyśmy trzy razy :)

plusy:
- Leciutki
- skrętny
- czerwony ;p
minusy:
- twardszy - gorsza amortyzacja i bardziej czuć chodniki, chociaż nie jest chyba tak źle
- nie ma przekładanej rączki i oczywiście Jagodę razi sońce i wtedy się pręży. Myślę o dokupieniu parasolki, tylko nie wiem, czy to się da
- rozkłada się tylko do 145 st. Jak ze mną spaceruje, to nie ma problemu, bo Jagoda nie śpi tylko obserwuje, ale jak spaceruje z babcią, to śpi. Trudno, będzie się babcia musiała przywyczaić do nieusypiania Jagody hihi

Ze wszystkich minusów zdawałam sobie sprawę, więc nie są dla mnie zaskoczeniem i decydowałam się na nie świadomie ;p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry