Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beta dobrze przyrasta, też na tym etapie podobny poziom miałam. Co do progesteronu to trochę niski, u mnie w 6 tygodniu był 16,50 ng/ml i lelarz zalecił większą dawkę duphastonu.
Nie martw się na pewno coś lekarz Ci da i będzie dobrzeMam nadzieję że dzisiaj lekarz mi przepisze i wszystko się ułoży [emoji21][emoji21][emoji21]
Nie martw się na pewno coś lekarz Ci da i będzie dobrzetrzymam kciuki!
Czy progesteron robiłaś na czczo?
Niestety nie byłam na czczo bo wstaje do pracy o 5 tej i jak nic nie zjem to bardzo mnie mdlibadanie miałam tak po 3 H od śniadania..
Dlatego mogłaś mieć inne wyniki. Lekarz mi tłumaczył że progesteron o każdej porze jest inny. Jak coś zjesz to spada i później idzie w górę. Dlatego powinno się robić na czczo w godzinach porannychNiestety nie byłam na czczo bo wstaje do pracy o 5 tej i jak nic nie zjem to bardzo mnie mdlibadanie miałam tak po 3 H od śniadania..