reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Witam się z rana :-)
Agacynda jaki śliczny brzuszek i łóżeczko też fajoskie :tak:
ja wczoraj byłam u gin. i powiedział, że on już nic więcej nie może zrobić i dał skierowanie do kliniki niepłodności na IUI, sam z siebie nawet nie musiałam go pytać o IUI, torbiel się zmniejszyła, ale stwierdził, że nie trzeba usuwać bo sama się w chłonie i mówi do mnie, że najlepszym wyjściem byłoby gdybym zaszła w ciąże, a ja do niego, że szkoda że to nie jest takie proste :-(

życzę Wam miłego dnia :*

Ostatnia edycja:
reklama
Oj Asitka... :* ja nieustannie trzymam kciuki za Was i gorąco wierzę, że się uda w końcu!! super że torbiel sie wchłania:) a co do kliniki.. hmm...mam nadzieję, że traficie na kogoś kto będzie chciał prawdziwie pomóc a nie tylko kasę ściągnąć - kciuki kochana!!
Agacynda super łóżeczko:)

Ja uciekam sprzątać na mieszkanko!! więc pewnie dziś już nie zaglądnę.. jutro jak coś to też tak z rana na momencik przy śniadaniu;)

Miłego dnia!!:)

Asita torbielą się nie przejmuj - ja miałam dwie i usłyszałam to samo, że w czasie porodu same pękną- moje zniknęły same do następnego monitoringu...
Też dostałam adres do kliniki na iui... ale nie skorzystałam i naprawde nie żałuję. Naprotechnologia uwaza ze jeśli para nie zachodzi w ciążę to znaczy ze coś w ich zdrowiu przeszkadza i trzeba to znaleźć i naprawic, żeby mogli począć i donosić zdrowe dziecko. Być może tez u Was wystarczy niewiele... i tego Wam serdecznie życzę:tak:

Agacynda czy w takim łóżeczku da się podnieść dno wyżej na początek?

Asita uda sie!obojetnie w jaki sposob ale uda sie!!ja w to wierze!!:-*
Anukl@ co u ciebie?jak sie xzujesz?

U mnie pogosa do dupy a ze.wlasciwie kazdy dzien jest uzalezniony od pogody(no wiecie noe w kazda pogode da sie dzieckiem wyjsc) to juz zupelnie do kitu.
Najblizsze dwa tygodnie to urwanie glowy:-/ usg,szczepienia,chrzest,wizyta u gina(musialam przelozyc bo dostalam @) i tysiac drobniejszych ...
Teraz szukam czegos.co bym mogla na siebie wlozyc na chrzciny...bo w szafie wszystko w biodrach za duze a w cyckach za male....

Noelle dzięki że pytasz. Czuję się super. Na wizycie pierwszy raz widziałam MOJE DZIECKO!! Przedtem podziwialiśmy taką plamkę na monitorze a tu dzidzia nam pomachała, tak się wierciła ze trudno było ją zmierzyć:-D gin próbowała ją złapać z miarką a my liczyliśmy paluszki...aaa
teraz cały czas mam to zdjęcie przed oczami-moje szczęście maleńkie - coraz bardziej realne
wiec czytam Wasze rady o karmieniu i spaniu i próbuję coś zapamiętac:laugh2: i też szukam kiecki na wesele ale nie potrafię przewidzieć jaka byłaby dobra ani jak będę wyglądać za miesiąc -byłby to ok 18 tydz??

Anulk@ wyglad w danym tyg.czy miesiacu ciazy to baaardzo indywidualna sprawa.Mi np brzuch pojawil sie dopiero ok28/30tyg.a i wtedy nie wtajemniczeni nie widzieli w nim brzucha ciazowego:) jak mnie mierzyly przyjmujac na.porodowke to w pasie mialam.82cm wiec wiesz.... A brzuch moze z tygodnia na tyszien wyskoxzyc...no tak bo to juz maly ludzik jest:-) jeszcze troche i bedzie kopac:-)

Anulk@ lozeczko ma podwieszane dno :-) pozniej dopisze bo musze wywalic swoje kocice z sypialni :|
Moje dziewczyny sobie legowisko chca z lozeczka Anielki zrobic. O nie!

Anulk@ tak jak juz napisalam, w tym lozeczku jak i wielu innych turystycznych jest rozwiazanie z podwieszanym dnem specjalnie dla niemowlaka do osiagniecia jakiejs okreslonej wagi. Ale nie pamietam co to za waga.
No i gratuluje machajacego dzidziusia :-)) fajnie popodgladac, co? :-)

Asitko uda sie!! Zobaczysz!! Trzeba probowac roznymi sposobami. Moze faktyczne naprotechnologia?

Sihayko udanego sprzatania! Tylko sie tam nie przemeczaj. Co za duzo to wiesz :-)

Noelle jak Ty to zrobilas ze w biodrach masz za male ubrania? :-)) szukajcue a znajdziecie hihihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
w invimed mieli promocję, że do pierwszej wizyty badanie nasienia rozszerzone i umówiłam go na 13 czerwca a na wizytę obydwoje idziemy 15 czerwca i zobaczymy co mi powiedzą :-)

jestem i ja :) wreszcie w domu od wczoraj :) dziękujemy za gratulacje :)

Asitko kciuki za pomyślne wieści!!!! &&&&&
Aguś, Pianeczko śliczne maluchy :)
Sihayko nie przemęczaj się zbytnio z tym sprzataniem :)
Agacayndko śliczny brzusio i ekstra łóżeczko :) daj linka do niego bo musze sobie do salonu takie wstawic :)
Noelle serdecznie dziekuje kochana za przekazywanie wiesci :) Nataszka prześliczna :)
Witam dwie nowe koleżanki :)

u nas ok, mała grzeczna i kochana :)

reklama
Margociu sprzedajacy od ktorego kupowalam juz nie ma tych lozeczek ale poszukaj u innych. Ja kupilam za 369 zl i jestem bardzo zadowolona bo ma wszystko to co te za 465zl. GRACO CONTOUR ELECTRA VIBE. :-) sa bardzo ladne na zywo. Duzo ladniejsze niz w sieci.

Do góry