Passtelova
Fanka BB :)
Ja miałam objawy typowo okresowe, nawet zaczęłam plamić, jak zwykle przed okresem, a okazało się po kilku dniach, że jestem w ciąży. Plamienie ustało, doszły inne dolegliwości.Raczej każą dziewczyna jest tego świadoma![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam objawy typowo okresowe, nawet zaczęłam plamić, jak zwykle przed okresem, a okazało się po kilku dniach, że jestem w ciąży. Plamienie ustało, doszły inne dolegliwości.Raczej każą dziewczyna jest tego świadoma![]()
Kiedyś też plamilam przed @ zanim zaczęłam brać leki. A plamienia zawsze zwiastowały unmnie torbiele bądź pcos, zapalenie itp. każdy organizm inny jak zaszłam w ciążę a nie wiedziałam to tylko pamiętam , że bolały mnie bardzo piersi , i ogólnie sie źle czulam ale niesty poroniłam.Ja miałam objawy typowo okresowe, nawet zaczęłam plamić, jak zwykle przed okresem, a okazało się po kilku dniach, że jestem w ciąży. Plamienie ustało, doszły inne dolegliwości.
Ja miałam przed okresem plamienia, więc myślałam, że się rozkręca. I tak, każdy organizm jest inny, co więcej, nie ma nawet co porównywać dwóch ciąż tej samej osobyKiedyś też plamilam przed @ zanim zaczęłam brać leki. A plamienia zawsze zwiastowały unmnie torbiele bądź pcos, zapalenie itp. każdy organizm inny jak zaszłam w ciążę a nie wiedziałam to tylko pamiętam , że bolały mnie bardzo piersi , i ogólnie sie źle czulam ale niesty poroniłam.![]()