reklama

Sprawy ''ten teges'' POŁOGOWE.

reklama
ja mialam szwy rozpuszczalne ale te na zewnatrz mi polozna wyjmowala ale w srodku jeszcze sa i je czuje przy myciu !! no i jeszcze troche sie ze mnie leje ale to dopiero 5 dzien wiec sie nie ludze ze tak szybko odpusci !!

ściąganie szwów mnie nie bolało ani troszkę (po cesarce jestem) ale może po SN boli..nie mam porówniania niestety...
A jeśli chodzi o 'odchody' to już nie leci ze mnie krew dawno tylko takie brązowe 'coś' i już żyję o wkładce hehe

Jeszcze 2 tyg i do lekarza:-) a potem mozna pomyśleć o seksie:-D

ściąganie szwów mnie nie bolało ani troszkę (po cesarce jestem) ale może po SN boli..nie mam porówniania niestety...
A jeśli chodzi o 'odchody' to już nie leci ze mnie krew dawno tylko takie brązowe 'coś' i już żyję o wkładce hehe

No mnie trochę bolało sciaganie szwów po cc bo drugi raz cięta w tym samym miejscu byłam i troszkę się nic wrosła, więc skończyło się na tym, że musiałam jechac do szpitala i chirurg mi ściagał szwy... no ale teraz już wszytsko ok:-)
No i ze mnie jakiś czas brązowe cos leciało... od tzrech dni nic nie ma... mam nadzieję że to koniec.

No mnie trochę bolało sciaganie szwów po cc bo drugi raz cięta w tym samym miejscu byłam i troszkę się nic wrosła, więc skończyło się na tym, że musiałam jechac do szpitala i chirurg mi ściagał szwy... no ale teraz już wszytsko ok:-)
No i ze mnie jakiś czas brązowe cos leciało... od tzrech dni nic nie ma... mam nadzieję że to koniec.

no jak narazie wkładka czysta od rana:szok: oby tak dalej:-)
wrosły? ojejku bolało pewnie:baffled:
Mi poszły raz dwa nawet nie czułam kiedy hehe

ja się wybieram do gina albo w poniedziałek albo w piątek:-Dciekawe co mi przepisze:tak:

Jejciu dlugo:-(u mnie mija dzis dwa tygodnie i prawieze juz nic nie leci:-)tez takie tylko brazowe ale moglabym we wkladkach chodzic;-)mysle ze juz niedlugo bedzie po:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry