reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

Pinka tak sobie myślałam że jeśli mało tych ozdóbek potrzebujesz to lepiej kupić takie z opłatka jak ja miałam ;-)no chyba ze wymyślisz jakiś torcik z masą cukrową ;-)i chcesz sama się w to pobawić :tak:

masę marcepanową możesz też dostać gotową u siebie chyba nawet szybciej dostaniesz niż w polsce i na allegro też jest ale jakbyś chciała sama zrobić to dużo migdałów potrzeba i jest troszkę z tym roboty ale możesz zrobić masę cukrową
tu masz na masę cukrową
Wielkie Żarcie - Biała Masa Cukrowa

niżej masz zdjęcia różnych ozdóbek i torcików zrobionych z tej masy żeby mieć jakiś kolor dodajesz na końcu barwnik :tak:

i tu
Czekolada plastyczna do wykonania róż - cincin.cc - witaj w krainie inspiracji smaku

i tu
Plastyczna masa cukrowa do ozdabiania tortu, dzieci - porady dla rodziców

:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
kurcze dziewczyny poszukuje jakis ozdób na torta typu rózyczki itp wiecie moze czy na allegro dostane???? bo szukałam ale jakos nie moge znalesc

Witaj. U nas tego w sklepie jest multum od różyczek po figurki i różne takie, naprawdę wspaniałe.:tak:Jeżeli bardzo ci zależy mogę ci wysłać napisz do mnie. Z pewnością da się to załatwić;-)

Gosia wiesz co te pianki nie chca mi sie roztapiac:szok::szok::szok: nie wiem czy to w zimnej czy ciepłej wodzie sie je namacza?????? bo wszedzie jest podane ze tylko 3 łyzki wody na 450 gr...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry