reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Stan podgorączkowy przy wyrzynaniu szóstek

Martiiii

Aktywna w BB
Miasto
Gdynia
Cześć,
chciałabym zapytać czy Wasze dzieci miały długotrwały stan podgorączkowy/gorączkę przy wyrzynaniu zębów stałych. Mój syn od prawie trzech tygodni ma temperaturę ciała 37,3-37,7, przy braku innych objawów wskazujących na infekcję. Bardzo mnie to martwi, bo nikt nie wie czym jest to spowodowane. Ostatnio podiatra wpadł na pomysł, że być może to od wychodzących zębów stałych, ale z kolei inny nie jest przekonany co do tego a ja odchodzę od zmysłów :(

reklama
Ale jezeli nie ma innych objawow i dziecko nie jest bardzo marudne i takie lejące się, to w sumie nie ma to wielkiego znaczenia. U mojego syna wychodzą teraz czwórki i mamy podobnie. Nie ma innych objawów, więc nic nie robię.

Ale jezeli nie ma innych objawow i dziecko nie jest bardzo marudne i takie lejące się, to w sumie nie ma to wielkiego znaczenia. U mojego syna wychodzą teraz czwórki i mamy podobnie. Nie ma innych objawów, więc nic nie robię.
nie martwiłoby mnie to gdyby taki stan trwał kilka dni, a to już 3 tydzień ... :( u Was też tak długo trwa stan podgorączkowy przy czwórkach?

nie martwiłoby mnie to gdyby taki stan trwał kilka dni, a to już 3 tydzień ... :( u Was też tak długo trwa stan podgorączkowy przy czwórkach?
tak, teraz mamy prawie trzeci tydzień. Na poczatku gorączkował tak, że zbijaliśmy, ale teraz sie ustabilizowało. Obstawiam jeszcze max tydzień, bo już widać, ze niewiele brakuje do przebicia.

reklama
Moja 5 latka przy wyrzynaniu 6 była bardzo bolowa, wiec dawalam jej leki przeciwbólowe. Na termometr lekarza bym sie nie powolywala, bo oni maja często rozkalibrowane te termometry.

Do góry