reklama

Staraczki 2014 :)

Mialysmy taka. Ale Malusia nasza ostatnio nie zaglada do nas za czesto. Dziewczyny juz prosily o liste i instrukcje aby sie tym zajac, ale nie wiem na jakim etapie sprawy sie maja.

Malus co u ciebie?? Jak dziewczynki twoje ukochane?

reklama
Kasik i co dostalas te liste od Malus?
Bo jak do konca tygodnia nic sie nieruszy wezme to w swoje rece;-)

Miglocka jak nieruszy lista wezme ja na siebie,ostatnio juz chcialam....

Miss kochana glowa do gory to pierwsze podejscie:-)

Dominiko trzymam za nastepny cykl&&&

Aschlee dziwne to wszystko u ciebie z @ ,ale mimo to trzymam kciuki&&&& kochana niepoddawaj sie

Kasik bedzie dobrze trzymaj sie:-)

A dziewczyny i takie ogloszenie mam;-) zebyscie czasami zerknely na linki nad forum sa tam ciekawostki a nawet konkursy wiec zapraszamy do czytania i brania udzialu w konkursach:-)

Ostatnia edycja:
Julia nie mam listy niestety. Moze spro ujmu zeobic nowa i bedziemy soboe wzajmenie wysylac jak dwie osoby beda mialay zawsze bardiwj ogarniemy
Mozr ktoras ma jakas ostatnia liste?

Hej
Dominika Miss&&&& za następny cykl dziewczynki :*
Kasik dasz radę:tak: Kaśki są twarde i tak łatwo się nie poddają !!!!!!
Aschlee..taki stan rozdrażnienia jest najgorszy dasz radę !!!
majdaczek nie wiem kiedy mam okres ani który mam dzień cyklu i bardzo dobrze Mi z tym.
Jutro wracam z urlopu do pracy mam tyle roboty teraz ze do końca sierpnia nie będę wogóle myśleć o staraniach ani się tym zajmować tylko praca praca i praca.

Dziewczyny właśnie miałam mówić żebyście stworzyły nową liste. Staraczki sie zmieniły, jest dużo nowych dziewczyn więc na starej liście i tak pewnie większość jest nieaktualna. Kto chetny niech pisze swój termin @ a Wy będziecie na bieżąco uaktualniać.

Ok dziewczyny prosze sypac terminami @ ja wspolnie z Kasik zajme sie lista:-)
Zbiore daty i przy chwili postaram sie stworzyc liste

A Kasik tobie podejsle na PW jak ja stworze :-)

I bylabym za tym zeby codziennie ja wklejac ,czy macie lepszy pomysl?:-)

Endometrium sine secretione.?? Orientuje się któraś babeczka , co to znaczy?

Miło by było jakby taka lista ,, na nowo,, powstała .Myślę, że ta którą ma Maluś jest mega nieaktulana:tak:

reklama
Hej dziewczyny
Ja cały czas jestem na bieżąco tylko z odpisywaniem ciężko. Od następnego tygodnia będziecie miały mnie dosyć :)

Zróbcie nowa listę bo ja mam na poczcie ale to staroc straszna.

Aschlee - przytulam ciężko jest nie wiedzieć na czym się stoi. Życzę by @ wreszcie przylazła i dała szansę na nowy cykl.

Mississ - szkoda że się nie udało :( ja bym raczej oczekiwała @ i tak już Ci źle to po co się nastawiać. Pamiętasz grudzień obu nam bladziochy wychodziły i nie ciemniały. Niestety to nie był nasz czas :(

Co do usg to ja jestem zdania że jak nic się nie dzieje to robić tylko te niezbędne. Ale jak jest jakiekolwiek podejrzenie że coś może być nie tak to trzeba sprawdzać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry