reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
A ja lubilam akurat te kwiaty robic albo kwiaty z lisci tez sa sliczne:tak:

Ostatnia edycja:
Wkurzające jest to, że za każdym razem jak coś napiszę, to forum ucieka do pierwszej strony ;/ I weź za każdym razem wracaj się te 800 stron. Też tak macie?

mychunia nie jestes beztalencie masz pieknego bloga i gotujesz i pieczesz przepyszne rzeczy:tak:
a patrzcie na to...musze cos takiego wyhaftowac teraz i tak nie mam nic lepszego do roboty wiec....
wazon.jpgbukiecik.jpgalbo takie zonkile.jpg

Załączniki

• wazon.jpg
    wazon.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 37
  • bukiecik.jpg
    bukiecik.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 37
  • zonkile.jpg
    zonkile.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Hej - długo mnie nie było ale jakoś nie mam weny do pisania - czekam ale sama nie wiem na co prędzej na @ niż na krechy bo w ogóle na nic się nie czuje. W razie czego módlcie się żeby @ nie przylazła w weekend bo klinika nie pracuje i nie mam jak się do gina umówić.

Lalka - przykro mi -ale ja też jestem kawał baby (46 rozmiar) głównie chodzi o mój bęben mam to po mamie chude nogi ręce - czy twój gin nie przepisał ci Metformaxu - mi kazał cały czas brać, żeby spalić i nie przytyć po tych hormonowych badziewiach.

Maluś - gratki prawka - ja zdawałam dużo razy i w końcu dałam sobie spokój u nas w Łodzi zdać to jak wygrać 6 w totka - chyba będę musiała pomyśleć o Kielcach.

Wątpliwości - coś są ci twoi znajomi porąbani ciekawe jak można tak na szybkiego ślub kościelny brać - bo rozumiem cywilny - chyba, że to jakaś lipa :confused:

Anula - czy ty brałaś CLO bo widzę że też nic z tego nie wyszło - ile razy to można brać bo mój gin już chciał inseminacje robić - idiot.:szok::szok:

Zapomniałam wam napisać że Ci co za tydzień się chajtają to dziś mają wieczory panieńsko kawalerskie - jej robi koleżanka w WaWie - czy wy będąc prawie w 20 tyg tłukły byście się pociągiem - no i ta laska do mnie dzwoniła czy jadę oczywiście bilet jakaś 100 w obie strony + kasa na prezent i żarcie - wiec policzyłam że 200 zł by pękły. Do tego do mojego też dzwonił jakiś koleżka czy idzie składkowe 150 zł. No wiec mój powiedział że nie bo to za drogo a po zatem musi jutro do roboty iść bo się musiał zamienić. Powaliło ich. Na nasze wieczory moje koleżanki 5 lat temu składały się po 50 zł i było picie i fajną bieliznę dostałam i mój też pełno fajnych rzeczy a oni takie kwoty. Powiedziałam mojemu że mogli sobie tych swoich bogatych znajomków na świadków wziąć co po 4000 tyś mc zarabiają.:no::no::no:

Witam dziewczynki.
Alez Wy piszecie - szok.
Widze ze niezle talenty niektore dziewczynki maja. Jaja super.
Wanda witaj znowu. Troche sie o Ciebie martwilysmy.
Malus a masz jakies wiesci od Missis bo tez cos zniknela?
Dziewczyny Wy planujecie podroz do Wawy a ja wlasnie siedze w pociagu i wracam.

Aschlee25 - powodzenia.
Ja do haftu nie mam głowy. Ale za to uwielbiam robić na szydełku. Sweterki itp

Wisikałam pięknego testa owulacyjnego :-)
A męża i tak zgwałcę:-D

Ana : no widzisz , właśnie nie :-( nie moge sobie już poradzić właśnie znów przytyłam i tak ... ehh ale dzięki za info :tak:

reklama
Ana ja bralam clo 2 cykle max ale to dlatego ze za kazdym razem dzialalo. Za pierwszym razem udalo sie w drugim cyklu z clo za drugim razem w pierwszym cyklu z clo.

Do góry