reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Jussastar to będziemy się razem niecierpliwić do tej 14 :) Kciukasy za Twoje/nasze wyniki. Ja wysiedziec spokojnie nie mogę a głupia chcialam czekac do poniedziałku chyba bym osiwiała od tego stresu.
Zaraz ide do zoologicznego. Bo zamówiłam FURminator dla mojego króliczka i dla psów teściów. Mam nadzieję ze będą działac tak jak te z filmików FURMINATOR DEMONSTRATION - YouTube

reklama
witam :)

o jak miło było się wyspać :) dziś jadę do pracy dopiero po 16 bo będę siedziała do północy jakoś :) G dalej na zwolnieniu więc siedzimy w domku razem chociaż On i tak pracuje :/
Jestem załamana, temp dalej w dole :( myślałam że zacznie się już podnosić a on znowu w dół, powiedziałam dziś G, bo pytał co się dzieje bo jakaś smutna jestem, to powiedziałam że boję się powtórki z rozrywki. Wklejam wykres z drugiej ciąży, lekarz powiedział że owu była w 9dc, proszę spójrzcie czy wygląda podobnie ten obecny, bo już w małą paranoję popadam, bo przy takiej temp ewentualna ciąża nie ma szans się utrzymać :( cały czas liczę że owu przede mną...

Dziuneczka szkoda że znikasz z forum, ale rozumiem, życzę Ci żebyś do nas zajrzała w maju lub czerwcu i wkleiła piękne zdjęcie dwóch kreseczek:)

Ewelinka no wykres szaleje! mam nadzieję że te testy Ci przyjdą i potwierdzisz ciążę :D

Maluś i jak? @ dalej nie ma?

Wątpliwości tak, skalpel wygląda delikatnie ale n drugi dzień ledwo się ruszać można :p wtedy pomimo wszystko dobrze troszkę sie poruszać, pomimo zakwasów, dzieki temu zakwasy się zniwelują :)
gratulacje pracy :D

Kraolina &&&&&&

Mychunia jak samopoczucie? :)

wykres.jpg

Załączniki

• wykres.jpg
    wykres.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
blair no właśnie nie czuję nic nadzwyczajnego... gdyby nie wtedy beta w ogóle nie wiedziałabym, że jestem w ciąży... dobrze, że jeszcze 7 dni i będę wiedziała na czym stoję :-D

Blair - nie załamuj się tylko zrób betę. Jeśli w tym cyklu jest podobnie to już powinna wyjść. Jeśli będzie dodania to po progesteron trzeba iść.

reklama
Watpliwosci Kochana, ciesze się, że znalazłaś pracę z której będziesz się cieszyć :*

Blair, u mnie @ brak. Ale wczoraj brzuch mnie bolał i ju myślałam, że przylezie, albo jak rano się obudzę, ale tu nic. Zamiast z @ obudzić się, to obudziłam się z bólem najmniejszego palca u prawej ręki. Musiałam wczoraj gdzieś się uderzyć ;/ &&&&&& aby betka była ładna :)

Ewelinka, nie trzymaj nas w niecierpliwości ;)

Kraolina, Jussastar, za super wyniki &&&&& :*

Dziuneczka, zaglądaj do nas od czasu, do czasu i napisz co u Ciebie :*

Do góry