reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Pisałam do Was wiadomość i przy samym końcu mi usunęło wrr a więc raz jeszcze:

Hej Kochane ;-) ja niedawno co się obudziłam nie licząc pobudki na mierzenie tempki.

Kraolina i Jusasstar trzymam kciuki za wyniki &&& ;-)

Wątpliwości obyś szybko się zaraziła ;-) powodzenia! :-D

Blair wykres wygląda podobnie ale nie identycznie. Tak jak Iwo radzi idź na badanka i głowa do góry ;* jestem z Tobą!

Monarti, kasikz, Blair nie dziękuję Słońca ;-)
ale ja się naprawdę nie czuję na ciążę nic a nic... ta tempka tylko wariuje nie wiem czemu.... i jeżeli faktycznie udało się i jestem w ciąży to szukam wytłumaczenia dlaczego 14 dpo praktycznie nic nie wyszło.. proszę spójrzcie na mój wykres bo patrząc na temp to może ja owu miałam nie 13 dnia cyklu a 15 bądź 16 ? Jak myślicie?

Maluś Kochana ja samą siebie trzymam w niecierpliwości... już niedługo zwariuje.

reklama
Najwyraźniej było późniejsze zagnieżdżenie:) ja by nie wytrzymała i kupiła jeszcze jeden :p w aptece:p a dużo tych na allegro zamówiłas?

Starające się: 17 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia

Czekamy na potwierdzenie:
JustynaU - @25.03
ana0808 - @28.03

Kraolina - @31.03 II kreseczki były i teraz czekamy na potwierdzenie przez betę
ewelina_shn - @01.04 bladzioch, czekamy na kolejny teścik

Kwiecień:

gabis - @4.04
susel - @5.04
julia0903 -@5.04
kasikz - @6.04
jołasia - @7.04
karolina859 - @8.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10
.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
ulenka7883 - @20.04
watpliwosci - @25.04

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Conti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama

ewelinka_shn - albo owulka była 20dc bo to też możliwe, no i serduszko 2 dni przed by w zupełności starczyło,

Blair87 - beta jak najbardziej może wyjść, ale nie koniecznie jeszcze musi u mnie 9dpo było 0 a 11dpo bardzo blada kreska

Suselku, Gabis, Julia, a co z Wami?:) &&&&& za II kreseczki :*

Ewelinko, jeżeli jesteś w ciąży, to nawet popołudniu możesz próbować robić test jak dostaniesz testy z allegro :D &&&& :* Twój wykresik jest super i nie widzę żeby ciąży nie było.

Ewelinka tez coś czuje ze Ci tyle testów sie już nie przyda ;)

Jadę, trzymajcie kciuki, nie wiem czy lepiej za podwyższona bete czy za 0 ale żeby było dobrze, trzecie poronienie chyba by mnie zabiło...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Dziewczyny przed chwilą czytałam w necie że na wykresie można sprawdzić prawdopodobieństwo ciąży przez dwa czynniki... jednorazowy spadek w II fazie bądź też drugi skok temp....
i tak nie wiem czy nie przeobrażam ale patrząc na mój wykres to pierwszy wzrost można by było uznać za 16 dc a drugi za 21 dc??

Kochane jak się nie przydadzą to z chęcią oddam za darmoszkę ;p łącznie z Castagnusem i końcówką wieśka ;-)

Blair trzymam kciuki &&&&& mocno mocno ;*

Do góry